DayTrading: Czwartek 22.09.2016
Re: DayTrading: Czwartek 22.09.2016
I na co Wam rysowanie tych wszystkich kanałów i innych pierdół, jak już rano było wiadomo że wybije do góry.
A w zasadzie to wczoraj wieczorem
VSA
- Janek Trader
- Pasjonat
warmia chciałbym na chwilę wrócić do wczorajszej dyskusji o zarabianiu, dlaczego uważasz, że na traderce nie można zarobić więcej jak 10k m-c?
przecież "teoretycznie" żeby więcej zarabiać wystarczy zwiększyć wielkość otwieranych pozycji, płynność oraz ilość brokerów jest na tyle duża, że połknie b.duże pozycje bezproblemowo.
przecież "teoretycznie" żeby więcej zarabiać wystarczy zwiększyć wielkość otwieranych pozycji, płynność oraz ilość brokerów jest na tyle duża, że połknie b.duże pozycje bezproblemowo.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Forex - wielka zmanipulowana szulernia
Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg
Forex - wielka zmanipulowana szulernia
Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg
wczoraj po FEDcoolcov pisze:I na co Wam rysowanie tych wszystkich kanałów i innych pierdół, jak już rano było wiadomo że wybije do góry.

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Hej Highend, przejrzyj moje posty z przed dwóch dni to tak naprawdę zobaczysz kiedy napisałem o wzrostach na edku i z którego miejsca. Pozdrohighend pisze:wczoraj po FEDcoolcov pisze:I na co Wam rysowanie tych wszystkich kanałów i innych pierdół, jak już rano było wiadomo że wybije do góry.
Po FED to już na 200%
VSA
- fx-technik
- Fanatyk
Co wy tutaj za bzdury piszecie?Janek Trader pisze:warmia chciałbym na chwilę wrócić do wczorajszej dyskusji o zarabianiu, dlaczego uważasz, że na traderce nie można zarobić więcej jak 10k m-c?
10K dziennie to żaden problem.
100K dziennie też nie problem, no może problem dla tradera, bo wtedy trzeba kilka kont, żeby dźwignię zachować.
1 Mln dziennie u broka detalicznego, to już wyzwanie, bo przy kapitale do tego potrzebnym dźwigni nie będzie.
I wtedy to już inna piłka będzie.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Czytałem jego post o tym. Odniosłem wrażenie, że on pisał o pracy na etacie, a nie o "traderce". Że wtedy był problem żeby zarabiać tyle, a teraz są zawody gdzie zarabia się nawet więcej. Coś takiego pisał. I właśnie dlatego on wybiera trading bo tutaj więcej da się zarobić, niż w zwykłej robocie. Tak ja zrozumiałem jego wypowiedź.Janek Trader pisze:warmia chciałbym na chwilę wrócić do wczorajszej dyskusji o zarabianiu, dlaczego uważasz, że na traderce nie można zarobić więcej jak 10k m-c?
to w zasadzie kiedy było wiadomo?coolcov pisze:I na co Wam rysowanie tych wszystkich kanałów i innych pierdół, jak już rano było wiadomo że wybije do góry.

Wcale tak nie uważam.Janek Trader pisze:warmia chciałbym na chwilę wrócić do wczorajszej dyskusji o zarabianiu, dlaczego uważasz, że na traderce nie można zarobić więcej jak 10k m-c?
Uważam po prostu , ze łatwiej zarobic przyzwoite pieniadze na etacie ( jesli sie ma trochę oleju w głowie).
Trading to zajecie , które nie premiuje inteligencji - wręcz przeciwnie.
Owszem trzeba miec wiedzę , cierpliwosc , wytrwałosc i tym podobne, ale inteligencja jest prawie bezuzyteczna,
Ostatnio zmieniony 22 wrz 2016, 18:17 przez warmia, łącznie zmieniany 2 razy.
jestes w wielkim błędzie
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
moim zdaniem jeszcze jedno up, a potem ponownie konsola
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.