DayTrading: Czwartek 22.09.2016

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
Zablokowany

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 23 wrz 2016, 00:00

Wzrost
4
40%
Bez zmian
5
50%
Spadek
1
10%

Liczba głosów: 10

coolcov
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Czwartek 22.09.2016

Post autor: coolcov »

I na co Wam rysowanie tych wszystkich kanałów i innych pierdół, jak już rano było wiadomo że wybije do góry.

A w zasadzie to wczoraj wieczorem
VSA

Awatar użytkownika
Janek Trader
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: Janek Trader »

warmia chciałbym na chwilę wrócić do wczorajszej dyskusji o zarabianiu, dlaczego uważasz, że na traderce nie można zarobić więcej jak 10k m-c?
przecież "teoretycznie" żeby więcej zarabiać wystarczy zwiększyć wielkość otwieranych pozycji, płynność oraz ilość brokerów jest na tyle duża, że połknie b.duże pozycje bezproblemowo.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Forex - wielka zmanipulowana szulernia

Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: highend »

coolcov pisze:I na co Wam rysowanie tych wszystkich kanałów i innych pierdół, jak już rano było wiadomo że wybije do góry.

wczoraj po FED :)
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

coolcov
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: coolcov »

highend pisze:
coolcov pisze:I na co Wam rysowanie tych wszystkich kanałów i innych pierdół, jak już rano było wiadomo że wybije do góry.

wczoraj po FED :)
Hej Highend, przejrzyj moje posty z przed dwóch dni to tak naprawdę zobaczysz kiedy napisałem o wzrostach na edku i z którego miejsca. Pozdro

Po FED to już na 200%
VSA

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: fx-technik »

Janek Trader pisze:warmia chciałbym na chwilę wrócić do wczorajszej dyskusji o zarabianiu, dlaczego uważasz, że na traderce nie można zarobić więcej jak 10k m-c?
przecież "teoretycznie" żeby więcej zarabiać wystarczy zwiększyć wielkość otwieranych pozycji, płynność oraz ilość brokerów jest na tyle duża, że połknie b.duże pozycje bezproblemowo.
Co wy tutaj za bzdury piszecie?
10K dziennie to żaden problem.
100K dziennie też nie problem, no może problem dla tradera, bo wtedy trzeba kilka kont, żeby dźwignię zachować.
1 Mln dziennie u broka detalicznego, to już wyzwanie, bo przy kapitale do tego potrzebnym dźwigni nie będzie.
I wtedy to już inna piłka będzie.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?

-rookie-
Maniak
Maniak

Post autor: -rookie- »

Janek Trader pisze:warmia chciałbym na chwilę wrócić do wczorajszej dyskusji o zarabianiu, dlaczego uważasz, że na traderce nie można zarobić więcej jak 10k m-c?
Czytałem jego post o tym. Odniosłem wrażenie, że on pisał o pracy na etacie, a nie o "traderce". Że wtedy był problem żeby zarabiać tyle, a teraz są zawody gdzie zarabia się nawet więcej. Coś takiego pisał. I właśnie dlatego on wybiera trading bo tutaj więcej da się zarobić, niż w zwykłej robocie. Tak ja zrozumiałem jego wypowiedź.

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Bemowo1 »

to w zasadzie kiedy było wiadomo? :roll:

warmia
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: warmia »

Wcale tak nie uważam.
Uważam po prostu , ze łatwiej zarobic przyzwoite pieniadze na etacie ( jesli sie ma trochę oleju w głowie).
Trading to zajecie , które nie premiuje inteligencji - wręcz przeciwnie.
Owszem trzeba miec wiedzę , cierpliwosc , wytrwałosc i tym podobne, ale inteligencja jest prawie bezuzyteczna,
Ostatnio zmieniony 22 wrz 2016, 18:17 przez warmia, łącznie zmieniany 2 razy.

woj55
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: woj55 »

jestes w wielkim błędzie
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Bemowo1 »

moim zdaniem jeszcze jedno up, a potem ponownie konsola
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Zablokowany