DayTrading: Czwartek 22.09.2016
- fx-technik
- Fanatyk
Re: DayTrading: Czwartek 22.09.2016
Opór wynika z knota MN1:
oraz z pomiaru W1:
Na ten moment przechodzimy na stronę L korekty:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
albo twoja ksywa nie pasuje do wykresów, albo wykresy nie pasują do ksywy, gorszych wizualnie wykresow nie widzialemfx-technik pisze:Opór wynika z knota MN1:oraz z pomiaru W1: Na ten moment przechodzimy na stronę L korekty:
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
- fx-technik
- Fanatyk
DSWS(D1), DCB50C2(H4).
Swoją opinię możesz se wiesz, gdzie wsadzić!woj55 pisze: albo twoja ksywa nie pasuje do wykresów, albo wykresy nie pasują do ksywy, gorszych wizualnie wykresow nie widzialem
Ostatnio zmieniony 22 wrz 2016, 17:02 przez fx-technik, łącznie zmieniany 2 razy.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Tańczący z wykresami © highend
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
ale Dadasa to ty szanuj chłopcze, bo ja z jego narzędzi które od niego otrzymałem 3 lata temu korzystam z powodzeniem do dziśwoj55 pisze:albo twoja ksywa nie pasuje do wykresów, albo wykresy nie pasują do ksywy, gorszych wizualnie wykresow nie widzialemfx-technik pisze:Opór wynika z knota MN1:oraz z pomiaru W1: Na ten moment przechodzimy na stronę L korekty:

Ostatnio zmieniony 22 wrz 2016, 17:24 przez coolcov, łącznie zmieniany 1 raz.
VSA
ciekawe czy gra ktoś sella na usdjpy w okresie dłuższym niż kilka dni
Ciągle czekam na przeprosiny Tomaszu ( niewierny)...Już w miejscu zaznaczonym tablicą masz spełnienie ( a target nawet się nie mieści).warmia pisze:A teraz to nawet ... przeproś... TomaszuFarciarz pisze:
na co mam patrzeć na stop 132,40
I tak wlasnie zakonczyla sie twoja kariera na forexieŚwieżak44 pisze:Można powiedzieć, że ten wystrał z wczoraj przełożyli na dzisiaj.. No cóż, jeden kardynalny błąd o 11.05 (SSSS na DAX-ie) i nowe konto trzeba będzie zakładać.. Tak się kończy gra przeciw silnemu trendowi, który nawet nie chce się korekcić..

Zegnamy i powodzenia zyczmy na nowej drodze zycia oby byla bardziej laskawsza niz rynki globalne

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
u mnie też kanał.tommy_s pisze:ED kanał
Niestety rachunek demo
-- Dodano: 22 wrz 2016, 17:19 --
i z tegoż rachunku dax
-- Dodano: 22 wrz 2016, 17:21 --
Nigdy nie daj sobie odciąć ręki, a tym bardziej dwóch !!!coolcov pisze: Ale ręki jeszcze nie dam sobie odciąć .....
- jak będziesz się podcierał???