[DAX30]H1.png
DayTrading: Wtorek 06.09.2016
- fx-technik
- Fanatyk
Re: DayTrading: Wtorek 06.09.2016
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
-
- Fanatyk
juz sobie sam wstawiłem, KropkaxhDog pisze:No to trzeba kropkę wstawić. Twoje 397 to będzie 3.97, a moje 2.99 to na twoje będzie 299Tomasz196407 pisze: (...)
ale ja mam 397, przełóz to na moje te 2.99
gdzies to przeczytałem-Wszystko jest możliwe,

Ostatnio zmieniony 06 wrz 2016, 21:30 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
- fx-technik
- Fanatyk
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
fx-technik pisze:-- Dodano: 06 wrz 2016, 21:41 --
A co to za strzałki ? Zmiana poglądów fx-technik? Nigdy nie przewidywałaś rynku

To tylko gra Kotku, to tylko gra...
No widzisz, ja sporo tradów robię na komórce - analizuję wykres i podejmuję decyzję, za którą ja ponoszę odpowiedzialność.FatCows pisze: A ja na luzie +26000,00 PLN. Tak se strzeliłem jadąc autem.
No to może gdybyś zagrał te 10 lotów to byłbyś tyle do przodu:) pytanie czy masz kapitał i jaja by grac takimi pozycjami.jen-yy pisze:To był czysty sarkazm, odpowiedz na post Ambasadora.3xV pisze:A może jakiś wykresik?FatCows pisze: A ja na luzie +26000,00 PLN. Tak se strzeliłem jadąc autem.
Ja też dzis obudziłem sie przed 10. Włączyłem forex, 10 lotów długie na dax i nim zjadłem śniadanko miałem juz 20 000 na waciki dla żony.![]()
Ps.
Tak to może napisać każdy, po fakcie. Ambasador, pokaż analizę przed zajęciem pozycji, jakąś strategię, bo takie wrzucanie informacji pachnie forexowym ekshibicjonizmem. To nikomu nie pomaga, a wygląda że tak leczysz swoje ego.
Ps. Tak samo jak każdy może cokolwiek narysować vide Świerzak i... no właśnie - jaki z tego efekt? Podejrzewam, że taki jak z moich wykresów, których nie wrzucam. Druga kwestia - jedyną mierzalną wielkością z tego co robimy to jest zysk, nie ten potencjalny z wykresów a ten zrealizowany na koncie.
Gdybyście dalej nie wierzyli, że po prostu można otworzyć pozycję ot tak po spojrzeniu na wykres, załączam pewien wykaz.
Druga kwestia - mało, bardzo mało osób cokolwiek mówi nt zysków. To jakaś tajemnica? Czy nie tak można uwiarygodnić swoją osobę? Taki Świerzak zmasakrował już kilka demówek i co z tego ? Jakie to ma przełożenie na prawdziwą grę?
Postawiłem sobie za cel - zarabiać i ostatnimi czasy, realizuje swoje cele.
Dadas nie pokazuje kierunków - źle bo każdy pyta "o co kaman w jego wykresach"
Dadas pokazuje strzałki - źle, no bo przecież Dadas nie wróży....
nie dogodzisz!
nie dogodzisz!

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
ED dzienny - średnioterminowo wspinaczka na trzecią górkę w ramach trendu bocznego:
eSka na sapinie 

To był żart akurathighend pisze:Dadas nie pokazuje kierunków - źle bo każdy pyta "o co kaman w jego wykresach"
nie dogodzisz!

To tylko gra Kotku, to tylko gra...