[DAX30]H1.png
DayTrading: Wtorek 06.09.2016
- fx-technik
- Fanatyk 
Re: DayTrading: Wtorek 06.09.2016
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
						Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
- 

Tomasz196407
- Fanatyk 
juz sobie sam wstawiłem, KropkaxhDog pisze:No to trzeba kropkę wstawić. Twoje 397 to będzie 3.97, a moje 2.99 to na twoje będzie 299Tomasz196407 pisze: (...)
ale ja mam 397, przełóz to na moje te 2.99
gdzies to przeczytałem-Wszystko jest możliwe,

Ostatnio zmieniony 06 wrz 2016, 21:30 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.

- fx-technik
- Fanatyk 
-- Dodano: 06 wrz 2016, 21:41 --

Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
fx-technik pisze: -- Dodano: 06 wrz 2016, 21:41 --
A co to za strzałki ? Zmiana poglądów fx-technik? Nigdy nie przewidywałaś rynku
 ?:P
 ?:P  
To tylko gra Kotku, to tylko gra...
No widzisz, ja sporo tradów robię na komórce - analizuję wykres i podejmuję decyzję, za którą ja ponoszę odpowiedzialność.FatCows pisze: A ja na luzie +26000,00 PLN. Tak se strzeliłem jadąc autem.
No to może gdybyś zagrał te 10 lotów to byłbyś tyle do przodu:) pytanie czy masz kapitał i jaja by grac takimi pozycjami.jen-yy pisze:To był czysty sarkazm, odpowiedz na post Ambasadora.3xV pisze:A może jakiś wykresik?FatCows pisze: A ja na luzie +26000,00 PLN. Tak se strzeliłem jadąc autem.
Ja też dzis obudziłem sie przed 10. Włączyłem forex, 10 lotów długie na dax i nim zjadłem śniadanko miałem juz 20 000 na waciki dla żony.
Ps.
Tak to może napisać każdy, po fakcie. Ambasador, pokaż analizę przed zajęciem pozycji, jakąś strategię, bo takie wrzucanie informacji pachnie forexowym ekshibicjonizmem. To nikomu nie pomaga, a wygląda że tak leczysz swoje ego.
Ps. Tak samo jak każdy może cokolwiek narysować vide Świerzak i... no właśnie - jaki z tego efekt? Podejrzewam, że taki jak z moich wykresów, których nie wrzucam. Druga kwestia - jedyną mierzalną wielkością z tego co robimy to jest zysk, nie ten potencjalny z wykresów a ten zrealizowany na koncie.
Gdybyście dalej nie wierzyli, że po prostu można otworzyć pozycję ot tak po spojrzeniu na wykres, załączam pewien wykaz.
Druga kwestia - mało, bardzo mało osób cokolwiek mówi nt zysków. To jakaś tajemnica? Czy nie tak można uwiarygodnić swoją osobę? Taki Świerzak zmasakrował już kilka demówek i co z tego ? Jakie to ma przełożenie na prawdziwą grę?
Postawiłem sobie za cel - zarabiać i ostatnimi czasy, realizuje swoje cele.

Dadas nie pokazuje kierunków - źle bo każdy pyta "o co kaman w jego wykresach"
Dadas pokazuje strzałki - źle, no bo przecież Dadas nie wróży....
nie dogodzisz!

nie dogodzisz!

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
ED dzienny - średnioterminowo wspinaczka na trzecią górkę w ramach trendu bocznego:

eSka na sapinie 

To był żart akurathighend pisze:Dadas nie pokazuje kierunków - źle bo każdy pyta "o co kaman w jego wykresach"
nie dogodzisz!
 dla mnie to nie ma zanczenia czy ktoś coś pokazuje czy nie. Liczy się zysk netto i nic więcej. Może sobie zarobić i milion w jeden dzień w drugi stracić 2 miliony
 dla mnie to nie ma zanczenia czy ktoś coś pokazuje czy nie. Liczy się zysk netto i nic więcej. Może sobie zarobić i milion w jeden dzień w drugi stracić 2 miliony 
To tylko gra Kotku, to tylko gra...