O mój kapitał i jaja sie nie martw.Ambasador pisze:
No to może gdybyś zagrał te 10 lotów to byłbyś tyle do przodu:) pytanie czy masz kapitał i jaja by grac takimi pozycjami.
Ps. Tak samo jak każdy może cokolwiek narysować vide Świerzak i... no właśnie - jaki z tego efekt? Podejrzewam, że taki jak z moich wykresów, których nie wrzucam. Druga kwestia - jedyną mierzalną wielkością z tego co robimy to jest zysk, nie ten potencjalny z wykresów a ten zrealizowany na koncie.
Gdybyście dalej nie wierzyli, że po prostu można otworzyć pozycję ot tak po spojrzeniu na wykres, załączam pewien wykaz.
Druga kwestia - mało, bardzo mało osób cokolwiek mówi nt zysków. To jakaś tajemnica? Czy nie tak można uwiarygodnić swoją osobę? Taki Świerzak zmasakrował już kilka demówek i co z tego ? Jakie to ma przełożenie na prawdziwą grę?
Postawiłem sobie za cel - zarabiać i ostatnimi czasy, realizuje swoje cele.
Chodzi o coś zupełnie innego. Co komu daje (poza Twoim ego) informacja - "Dziś 2/2, zarobiłem pierdylion".
Po co to pisać? W jakim celu?
Świerzak może i często pisze bzdury, ale on pokazuje swój sposób myślenia. Może oczekuje dyskusji, by ktoś inny spojrzał i ocenił to co robi, bo wierzy że to pomoże mu znaleźć dobre i złe strony jego patrzenia na rynek.
I myślę, że większość jest tu po to i ma podobne nadzieje.
Na pewno inaczej myśli Dadas, on swoje już osiągnął, on ma swój osobisty sposób patrzenia na rynek i chce się z innymi nim podzielić. I chwała mu za to. Nie trzeba z tego korzystać, ale trzeba docenić, że dzieli się swoją wiedzą i to bezinteresownie.
A w jakim celu Ty piszesz, że zebrałeś ileś tam pipsów? Np. ja kompletnie nie wiem jak Ty grasz, na jakiej podstawie podejmujesz decyzje. A może coś bym wyciągnął z tego dla siebie? Nie dajesz mi szansy.
poz.