Wykres zamkniętej pozycji chcesz czy jak???FatCows pisze:A może jakiś wykresik?Ambasador pisze:Ja właśnie szybki trejd po pracy.
2/2 +780 pln
Wszedłem na spontanie na daxa, złapałem ruch i tyle.
Wykres zamkniętej pozycji chcesz czy jak???FatCows pisze:A może jakiś wykresik?Ambasador pisze:Ja właśnie szybki trejd po pracy.
2/2 +780 pln
No właśnie, może jakieś szczegóły byś podał ?FatCows pisze:A może jakiś wykresik?Ambasador pisze:Ja właśnie szybki trejd po pracy.
2/2 +780 pln
A ja na luzie +26000,00 PLN. Tak se strzeliłem jadąc autem.Ambasador pisze:Wykres zamkniętej pozycji chcesz czy jak???FatCows pisze:A może jakiś wykresik?Ambasador pisze:Ja właśnie szybki trejd po pracy.
2/2 +780 pln
Wszedłem na spontanie na daxa, złapałem ruch i tyle.
A może jakiś wykresik?FatCows pisze: A ja na luzie +26000,00 PLN. Tak se strzeliłem jadąc autem.
To samo chciałem napisać....3xV pisze:A może jakiś wykresik?FatCows pisze: A ja na luzie +26000,00 PLN. Tak se strzeliłem jadąc autem.
To był czysty sarkazm, odpowiedz na post Ambasadora.3xV pisze:A może jakiś wykresik?FatCows pisze: A ja na luzie +26000,00 PLN. Tak se strzeliłem jadąc autem.
Wheat w dłuższym terminie zmierza ku 2.99Tomasz196407 pisze:do bani![]()
---------------
wheat- dobre miejsce l
wcześniej wstawaj, w takim raziejen-yy pisze:To był czysty sarkazm, odpowiedz na post Ambasadora.3xV pisze:A może jakiś wykresik?FatCows pisze: A ja na luzie +26000,00 PLN. Tak se strzeliłem jadąc autem.
Ja też dzis obudziłem sie przed 10. Włączyłem forex, 10 lotów długie na dax i nim zjadłem śniadanko miałem juz 20 000 na waciki dla żony.![]()
Ps.
Tak to może napisać każdy, po fakcie. Ambasador, pokaż analizę przed zajęciem pozycji, jakąś strategię, bo takie wrzucanie informacji pachnie forexowym ekshibicjonizmem. To nikomu nie pomaga, a wygląda że tak leczysz swoje ego.