Wykres zamkniętej pozycji chcesz czy jak???FatCows pisze:A może jakiś wykresik?Ambasador pisze:Ja właśnie szybki trejd po pracy.
2/2 +780 pln
Wszedłem na spontanie na daxa, złapałem ruch i tyle.
Wykres zamkniętej pozycji chcesz czy jak???FatCows pisze:A może jakiś wykresik?Ambasador pisze:Ja właśnie szybki trejd po pracy.
2/2 +780 pln

No właśnie, może jakieś szczegóły byś podał ?FatCows pisze:A może jakiś wykresik?Ambasador pisze:Ja właśnie szybki trejd po pracy.
2/2 +780 pln
A ja na luzie +26000,00 PLN. Tak se strzeliłem jadąc autem.Ambasador pisze:Wykres zamkniętej pozycji chcesz czy jak???FatCows pisze:A może jakiś wykresik?Ambasador pisze:Ja właśnie szybki trejd po pracy.
2/2 +780 pln
Wszedłem na spontanie na daxa, złapałem ruch i tyle.

A może jakiś wykresik?FatCows pisze: A ja na luzie +26000,00 PLN. Tak se strzeliłem jadąc autem.

Valor
  Valor   Victory
  VictoryTo samo chciałem napisać....3xV pisze:A może jakiś wykresik?FatCows pisze: A ja na luzie +26000,00 PLN. Tak se strzeliłem jadąc autem.

To był czysty sarkazm, odpowiedz na post Ambasadora.3xV pisze:A może jakiś wykresik?FatCows pisze: A ja na luzie +26000,00 PLN. Tak se strzeliłem jadąc autem.

Wheat w dłuższym terminie zmierza ku 2.99Tomasz196407 pisze:do bani
---------------
wheat- dobre miejsce l

wcześniej wstawaj, w takim raziejen-yy pisze:To był czysty sarkazm, odpowiedz na post Ambasadora.3xV pisze:A może jakiś wykresik?FatCows pisze: A ja na luzie +26000,00 PLN. Tak se strzeliłem jadąc autem.
Ja też dzis obudziłem sie przed 10. Włączyłem forex, 10 lotów długie na dax i nim zjadłem śniadanko miałem juz 20 000 na waciki dla żony.
Ps.
Tak to może napisać każdy, po fakcie. Ambasador, pokaż analizę przed zajęciem pozycji, jakąś strategię, bo takie wrzucanie informacji pachnie forexowym ekshibicjonizmem. To nikomu nie pomaga, a wygląda że tak leczysz swoje ego.