aktu: pzdrbelon pisze: EU - dalej w dół (max podjazd do strefy 1.1215-1.1205):
DayTrading: Wtorek 30.08.2016
Re: DayTrading: Wtorek 30.08.2016
kanalow nie uznaje tylko trojkaty  nie widze nic ciekawego na daxie ani na zlocie co do zlota tylko wiem bo to widac ze chca isc coraz wyzej z perpsektywy swiec miesiecznych
 nie widze nic ciekawego na daxie ani na zlocie co do zlota tylko wiem bo to widac ze chca isc coraz wyzej z perpsektywy swiec miesiecznych 
z perspektywy miesiecznych swiec na daxie widac mega rgra wiec pewnie bedzie spadal
zloto Up dax down
ale tak naprawde to nic nie daje co widac w dluzszej perspektywie bo musisz wejsc na wykresie teraz i to w taki sposob aby ci nie wykosili depozytu wiec skupiam sie na niskich interwalach chyba zebym mial 1 miliard dolarow wladowal sie na zlocie i nawet jakby tam spadlo to mi depozytu nie wyczyszcza
 chyba zebym mial 1 miliard dolarow wladowal sie na zlocie i nawet jakby tam spadlo to mi depozytu nie wyczyszcza 

nie widze nic ciekawego na daxie ani na zlocie co do zlota tylko wiem bo to widac ze chca isc coraz wyzej z perpsektywy swiec miesiecznych
z perspektywy miesiecznych swiec na daxie widac mega rgra wiec pewnie bedzie spadal
zloto Up dax down

ale tak naprawde to nic nie daje co widac w dluzszej perspektywie bo musisz wejsc na wykresie teraz i to w taki sposob aby ci nie wykosili depozytu wiec skupiam sie na niskich interwalach
 chyba zebym mial 1 miliard dolarow wladowal sie na zlocie i nawet jakby tam spadlo to mi depozytu nie wyczyszcza
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
						- 

Tomasz196407
- Fanatyk 
OK, Dawidzie chciałeś to masz moją opinie co do pewnych wymienionych sprzeczną do twojej,DavidFx pisze:kanalow nie uznaje tylko trojkatynie widze nic ciekawego na daxie ani na zlocie co do zlota tylko wiem bo to widac ze chca isc coraz wyzej z perpsektywy swiec miesiecznych
zloto Up dax down
To jest własnie forum zeby pisać , przedstawiać, publikować, Sprzeczać sie ale w sposób nie urągający nikomu
ps co do rzeźnika nie bez powodu napisałem ze jest w korekcie płaskiej, według mojej strategii korekty płaskie sie nie rozgrywa z prostego powodu, tylko sie traci, ale graj i zycze sukcesu bo widze ze zajałes 1,5lota Powodzenia

dlaczego Dax musi spadac  

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
I to byłby koniec szaleństw DAX-a.. SSSSSSSSSSSSSs

To gra psychologiczna.  W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
dlaczego złoto musi rosnac 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
						- 

Tomasz196407
- Fanatyk 
chyba to 3 próba?DavidFx pisze:dlaczego Dax musi spadac

wiesz jak to jest do 3 razy...,
nic nie ma niemozliwego!!, dlatego jeden zyskuje zeby drugi tracił a potem na odwrót - przepływ pieniądza
dlatego widzisz Tomaszu moj przyjacielu ze daxa jak i zlota nie tykam bo to inna branzaTomasz196407 pisze:chyba to 3 próba?DavidFx pisze:dlaczego Dax musi spadac
nic nie ma niemozliwego!!, dlatego jeden zyskuje zeby drugi tracił a potem na odwrót - przepływ pieniądza

nigdy tam nie bylem na dluzej i poprostu nie znam tego

-- Dodano: 30 sie 2016, 9:51 --
lecz zloto mnie zaciekawilo chodzi jak waluty tylko trzeba wejsc na wyzszy interwal, indeksy be
 ale zloto GOOD
  ale zloto GOOD   

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
						- 

Tomasz196407
- Fanatyk 
graj zatem rzeźnika i ja będę podziwiał Cie,DavidFx pisze:dlatego widzisz Tomaszu moj przyjacielu ze daxa jak i zlota nie tykam bo to inna branzaTomasz196407 pisze:chyba to 3 próba?DavidFx pisze:dlaczego Dax musi spadac
nigdy tam nie bylem na dluzej i poprostu nie znam tego
wejde w niego ale buy po korekcie 2 tygodniowej na wiekszy ruch i czas jak bede juz pracował

Depo wytrzyma 10800-11 tyś ?DavidFx pisze:dlaczego Dax musi spadac

The only way is up