aktu: pzdrbelon pisze: EU - dalej w dół (max podjazd do strefy 1.1215-1.1205):
DayTrading: Wtorek 30.08.2016
Re: DayTrading: Wtorek 30.08.2016
kanalow nie uznaje tylko trojkaty
nie widze nic ciekawego na daxie ani na zlocie co do zlota tylko wiem bo to widac ze chca isc coraz wyzej z perpsektywy swiec miesiecznych 
z perspektywy miesiecznych swiec na daxie widac mega rgra wiec pewnie bedzie spadal
zloto Up dax down
ale tak naprawde to nic nie daje co widac w dluzszej perspektywie bo musisz wejsc na wykresie teraz i to w taki sposob aby ci nie wykosili depozytu wiec skupiam sie na niskich interwalach
chyba zebym mial 1 miliard dolarow wladowal sie na zlocie i nawet jakby tam spadlo to mi depozytu nie wyczyszcza 

z perspektywy miesiecznych swiec na daxie widac mega rgra wiec pewnie bedzie spadal
zloto Up dax down

ale tak naprawde to nic nie daje co widac w dluzszej perspektywie bo musisz wejsc na wykresie teraz i to w taki sposob aby ci nie wykosili depozytu wiec skupiam sie na niskich interwalach

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
-
- Fanatyk
OK, Dawidzie chciałeś to masz moją opinie co do pewnych wymienionych sprzeczną do twojej,DavidFx pisze:kanalow nie uznaje tylko trojkatynie widze nic ciekawego na daxie ani na zlocie co do zlota tylko wiem bo to widac ze chca isc coraz wyzej z perpsektywy swiec miesiecznych
zloto Up dax down
To jest własnie forum zeby pisać , przedstawiać, publikować, Sprzeczać sie ale w sposób nie urągający nikomu
ps co do rzeźnika nie bez powodu napisałem ze jest w korekcie płaskiej, według mojej strategii korekty płaskie sie nie rozgrywa z prostego powodu, tylko sie traci, ale graj i zycze sukcesu bo widze ze zajałes 1,5lota Powodzenia

dlaczego Dax musi spadac 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
I to byłby koniec szaleństw DAX-a.. SSSSSSSSSSSSSs
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
dlaczego złoto musi rosnac 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
-
- Fanatyk
chyba to 3 próba?DavidFx pisze:dlaczego Dax musi spadac

wiesz jak to jest do 3 razy...,
nic nie ma niemozliwego!!, dlatego jeden zyskuje zeby drugi tracił a potem na odwrót - przepływ pieniądza
dlatego widzisz Tomaszu moj przyjacielu ze daxa jak i zlota nie tykam bo to inna branzaTomasz196407 pisze:chyba to 3 próba?DavidFx pisze:dlaczego Dax musi spadac![]()
nic nie ma niemozliwego!!, dlatego jeden zyskuje zeby drugi tracił a potem na odwrót - przepływ pieniądza

nigdy tam nie bylem na dluzej i poprostu nie znam tego

-- Dodano: 30 sie 2016, 9:51 --
lecz zloto mnie zaciekawilo chodzi jak waluty tylko trzeba wejsc na wyzszy interwal, indeksy be

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
-
- Fanatyk
graj zatem rzeźnika i ja będę podziwiał Cie,DavidFx pisze:dlatego widzisz Tomaszu moj przyjacielu ze daxa jak i zlota nie tykam bo to inna branzaTomasz196407 pisze:chyba to 3 próba?DavidFx pisze:dlaczego Dax musi spadac![]()
nic nie ma niemozliwego!!, dlatego jeden zyskuje zeby drugi tracił a potem na odwrót - przepływ pieniądza![]()
nigdy tam nie bylem na dluzej i poprostu nie znam tego
wejde w niego ale buy po korekcie 2 tygodniowej na wiekszy ruch i czas jak bede juz pracował

Depo wytrzyma 10800-11 tyś ?DavidFx pisze:dlaczego Dax musi spadac

The only way is up