Cały poprzedni tydzień Ujka można było kupować po ok 100. Czemu nie kupiłeś?pr7emo pisze:a ja bym chciał uJka poniżej 102,00 w oparciu o kontynuacje wolatylności z Piątku

Cały poprzedni tydzień Ujka można było kupować po ok 100. Czemu nie kupiłeś?pr7emo pisze:a ja bym chciał uJka poniżej 102,00 w oparciu o kontynuacje wolatylności z Piątku
na danych grałem na spadek, niestety nie skorekcił ruchu i odmłodziłem rachunek do stanu lipcowegoleechang pisze:Cały poprzedni tydzień Ujka można było kupować po ok 100. Czemu nie kupiłeś?pr7emo pisze:a ja bym chciał uJka poniżej 102,00 w oparciu o kontynuacje wolatylności z Piątku
wejście teraz?, ryzyko niech wybija i przetestują 1065xxZolo pisze:Tomek widzisz jakąś korektę na DAX-a czy dalej ostro w górę?
A no właśnieTomasz196407 pisze:wejście teraz?, ryzyko niech wybija i przetestują 1065xxZolo pisze:Tomek widzisz jakąś korektę na DAX-a czy dalej ostro w górę?
/////Zolo pisze:A no właśnieTomasz196407 pisze:wejście teraz?, ryzyko niech wybija i przetestują 1065xxZolo pisze:Tomek widzisz jakąś korektę na DAX-a czy dalej ostro w górę?
ale cisną na g/jlutek pisze:Farciarz spadam z Tobą