DayTrading: Wtorek 30.08.2016
Re: DayTrading: Wtorek 30.08.2016
DavidFX, póki nie zamkniesz transakcji to zysku nie ma, myslisz, że rzeźnik wywali teraz górą, nie zrobi tego, najlepszą gra teraz jest zamykanie co daje na tych skokach, S jeszcze nie ma, ale jak tylko się pojawi, nie zawacham się ani przez sekundę z pociagnieciem za spust
Czasami trzeba po prostu odpuścic i wziąć co daje...
Czasami trzeba po prostu odpuścic i wziąć co daje...
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Farciarz a co z ujkiem?
David, decyzja nalezy do ciebie, Long is over na rzeźniku, otwieram festiwal spadku na poczatek 0,5lota na osłabienie funta względem jena, teraz mozesz mnie złapać jeśli potrafisz

USD/JPY wyglada inaczej niż GBP/JPY z par jenowych, USD wykazuje nadal bardzo duzą siłę, co widać na parze GBP/USD nadal, a wiec jak ma się osłabiać coś względem JENA to słabszy jest funt, ujek bedzie konsolidował, ale moze dojść do jakiś prób kupowania, ale dla mnie ani na S ani na L

lutek pisze:Farciarz a co z ujkiem?
USD/JPY wyglada inaczej niż GBP/JPY z par jenowych, USD wykazuje nadal bardzo duzą siłę, co widać na parze GBP/USD nadal, a wiec jak ma się osłabiać coś względem JENA to słabszy jest funt, ujek bedzie konsolidował, ale moze dojść do jakiś prób kupowania, ale dla mnie ani na S ani na L
Ostatnio zmieniony 30 sie 2016, 10:28 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Farciarz spadam z Tobą 

- fxmagazine
- Stały bywalec
GBPUSD - strefa wsparcia została zaznaczona kolorem zielonym natomiast strefa oporu kolorem różowym. Wsparcie zostało wyznaczone za pomocą mierzenia ostaniej fali wzrostowej (współczynnik 61.8%) oraz ZZB (wcześniejsza reakcja ceny na tym poziomie). Wykres 1
Schodząc na niższy interwał czasowy można zauważyć dodatkowe potwierdzenie w postaci mierzenia zewnętrznego 161.8%, siatka została wyznaczona na ostanim ruchu korekcyjnym. Wykres 2
Strefa oporu wynika z ZZB, które jest wzmocnione mierzeniem 50% ostaniej fali spadkowej. Wykres 3
Schodząc na niższy interwał czasowy można zauważyć dodatkowe potwierdzenie w postaci mierzenia zewnętrznego 161.8%, siatka została wyznaczona na ostanim ruchu korekcyjnym. Wykres 2
Strefa oporu wynika z ZZB, które jest wzmocnione mierzeniem 50% ostaniej fali spadkowej. Wykres 3
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
zrealizowałem zysklutek pisze:Farciarz spadam z Tobą
m15-jak pójdzie cena

Jeszcze jeden podjazd bedzie, tylko S,
PS. ja próbuje niesmiale chwytać dołki, aby zabezpieczać zysk
Nie ma rakiety

EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
a ja bym chciał uJka poniżej 102,00 w oparciu o kontynuacje wolatylności z Piątku 

Witam 
Obserwuje wypowiedzi kolegów na bieżąco i dużo można się nauczyć. Rozpoczynam przygodę z Forexem więc mam pytanie jakie książki lub książkę byście polecali do przygotowania w handlu
Z Góry dzięki

Obserwuje wypowiedzi kolegów na bieżąco i dużo można się nauczyć. Rozpoczynam przygodę z Forexem więc mam pytanie jakie książki lub książkę byście polecali do przygotowania w handlu

Z Góry dzięki

-
- Fanatyk
pr7emo pisze:a ja bym chciał uJka poniżej 102,00 w oparciu o kontynuacje wolatylności z Piątku

duza szansa na to, w ramach korekty płaskiej,
Na dax co było niemożliwe stało się,!!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
zwykle korekcą duży ruch w godzinach innych niż początkowa laga, więc liczyłbym na sesje azjatyckąTomasz196407 pisze:pr7emo pisze:a ja bym chciał uJka poniżej 102,00 w oparciu o kontynuacje wolatylności z Piątku![]()
duza szansa na to, w ramach korekty płaskiej,
Na dax co było niemożliwe stało się,!!