DayTrading: Środa 24.08.2016
- fxmagazine
- Stały bywalec
Re: DayTrading: Środa 24.08.2016
AUDUSD interwał D1 warto zwrócić uwagę na formację klina zwyżkującego. Jeśli kurs nie powróci powyżej zielonej linii to na rynku może być kontynuowany sentyment spadkowy, a zasięg spadków wynikający z formacji to 1,2375.
Na H4 wzrosty zahamował układ overbalance, a jego górne ograniczenie stanowi obecnie opór. Jeśli ten układ nie zostanie wybity to jest większe prawdopodobieństwo na dalsze spadki w kierunku 1,2760.
Na H4 wzrosty zahamował układ overbalance, a jego górne ograniczenie stanowi obecnie opór. Jeśli ten układ nie zostanie wybity to jest większe prawdopodobieństwo na dalsze spadki w kierunku 1,2760.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

masz Farciarz to dla ciebie specjalnie zrobilem ucz sie

widze ze brakuje ci mentora fx

darmowa kasa lezy na wykresie 100 pipsow do wziecia od tak

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
rozważ wyjście z S na wsparciu 132,33, jak na rzeźnika mały spadeczek korekcyjnyDavidFx pisze:
masz Farciarz to dla ciebie specjalnie zrobilem ucz sie
PS. nie musisz mi niczego udowadniać, publicznie mogę przyznać, że jestem noobem, a ty jestes o niebo lepszy, chetnie sie będę uczył w jakimś ciekawym wybranym temacie FX

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
- marcinmijagi
- Pasjonat
Tak sie zastanawiam, ilu ludzi z tego forum zarabia na fx, mozna pomyslec, ze skoro macie czas na aktywność na forum w ciagu dnia, to pewnie z żyjecie z fx. Tymczasem widać, ze aktywnosc uzytkowników wzrosła w wakacyjnych miesiącach. Ciekawe ilu "inwestorów" pozegnamy we wrześniu...
Cytaty, pipsów nie dają.
- harymilloki
- Maniak
Myśle że jakieś 90% rocznika 2016 i okolo 5% rocznika 2015marcinmijagi pisze:Tak sie zastanawiam, ilu ludzi z tego forum zarabia na fx, mozna pomyslec, ze skoro macie czas na aktywność na forum w ciagu dnia, to pewnie z żyjecie z fx. Tymczasem widać, ze aktywnosc uzytkowników wzrosła w wakacyjnych miesiącach. Ciekawe ilu "inwestorów" pozegnamy we wrześniu...

-- Dodano: śr 24-08-2016, 11:45 --
Wiekszosc ludzi wplaci troche kasy, zarobi jeszcze więcej , potem wszystko ponownie straci, dosypie do depo po czym ponownie straci i stwierdzi ze trading to nie dla niego : )
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
marcinmijagi pisze:Tak sie zastanawiam, ilu ludzi z tego forum zarabia na fx, mozna pomyslec, ze skoro macie czas na aktywność na forum w ciagu dnia, to pewnie z żyjecie z fx. Tymczasem widać, ze aktywnosc uzytkowników wzrosła w wakacyjnych miesiącach. Ciekawe ilu "inwestorów" pozegnamy we wrześniu...

Kuj żelazo dopóki brązu nie wymyślono
Trudno powiedziec jak dlugo S na Edku. Ostatnie z tego poziomu trwalo miesiac i ponad 500 pipek. Powodzenia
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Dlatego namawiam wszystkich co zaczynają do rachunku demo bo większość i tak nigdy nie zarobi. Po co tracić niepotrzebnie pieniądzeharymilloki pisze:
Wiekszosc ludzi wplaci troche kasy, zarobi jeszcze więcej , potem wszystko ponownie straci, dosypie do depo po czym ponownie straci i stwierdzi ze trading to nie dla niego : )

fxmagazine pisze:AUDUSD interwał D1 warto zwrócić uwagę na formację klina zwyżkującego. Jeśli kurs nie powróci powyżej zielonej linii to na rynku może być kontynuowany sentyment spadkowy, a zasięg spadków wynikający z formacji to 1,2375.