a teraz pokaz ten wskaznik ktory ci to pokazalkarnak pisze:ED L 1.1275

bo wejscie idealnie w dolek co do pipsa

skoro edek odnalazl swoj idealny dolek na dzis w takim razie rzeznik odnalazl swoj idealny szczyt na dzis

edek Buy rzeznik Sell

a teraz pokaz ten wskaznik ktory ci to pokazalkarnak pisze:ED L 1.1275
SL ustawiony na BE i mogą mi nagwizdać.karnak pisze:ED L 1.1275
Mi to nie potrzebne. Nie rozumiem tylko tego, ze jeden podaje S a inny L bez podawania czy termin krotki, sredni czy dlugi? Bez tej informacji robi sie sieczka bo i ta i inna osoba moze miec racje. Bez tego wszyscy mysla, ze jest mowa o tym samym przedziale czasowym co jest czesto nieprawda.karnak pisze:FatCows pisze:karnak pisze:Za dużo chcesz wiedzieć
Karnak podaj nazwę tego wskaźnikakarnak pisze:SL ustawiony na BE i mogą mi nagwizdać.karnak pisze:ED L 1.1275
Za duzo chcesz wiedziecDavidFx pisze:Karnak podaj nazwę tego wskaźnikakarnak pisze:SL ustawiony na BE i mogą mi nagwizdać.karnak pisze:ED L 1.1275
Przyszłość H1 EUR/USDDavidFx pisze: skoro edek odnalazl swoj idealny dolek na dzis w takim razie rzeznik odnalazl swoj idealny szczyt na dzis
I tu masz rację.FatCows pisze:Mi to nie potrzebne. Nie rozumiem tylko tego, ze jeden podaje S a inny L bez podawania czy termin krotki, sredni czy dlugi? Bez tej informacji robi sie sieczka bo i ta i inna osoba moze miec racje. Bez tego wszyscy mysla, ze jest mowa o tym samym przedziale czasowym co jest czesto nieprawda.karnak pisze:FatCows pisze:
SL ustawiony na BE i mogą mi nagwizdać.karnak pisze:karnak pisze:ED L 1.1275
Zmieniłem ( na ten moment) interwał czasowy na wskaźniku na mniejszy i pod to zagrałem (typowy DT).DavidFx pisze:czemu uciekles Karnak wskaznik pokazal buy wiec sie tego trzymaj