marcinmijagi pisze:Tak sie zastanawiam, ilu ludzi z tego forum zarabia na fx, mozna pomyslec, ze skoro macie czas na aktywność na forum w ciagu dnia, to pewnie z żyjecie z fx. Tymczasem widać, ze aktywnosc uzytkowników wzrosła w wakacyjnych miesiącach. Ciekawe ilu "inwestorów" pozegnamy we wrześniu...
Jakby tracili, to raczej by nie siedzieli. Bo co po tracić czas i pieniądze
ajron pisze:Jak tam l-kowicze na kablu ?
Dupy nasmarowane ?
uwielbiam twoje spontaniczne wpisy, tylko nie lubię jak mnie dotyczą, ale ostatnio nie
PS. DAVID, przemyśl to sobie na spokojnie, pipsów starczy dla wszystkich, oddam ci honory jak rzeźnik zwali się zaraz, ale wiesz, że to się nie stanie, bo farciarz ma L, z TP 133,04
Inaczej mówiąc rzeźnik zwali się tak, jak edek miał rosnąć
Ostatnio zmieniony 24 sie 2016, 13:45 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
edek obecnie dolna banda formacji kontynuacji - cel 1.14 - spadki wlasnie zakonczone ale na potwierdzenie trzeba poczekac do 15 - spodziewam sie pina na zamknieciu h4 o 15 i dalej juz tylko wspinaczka
Na edku zostal przelamany opor na 1.1270 i bardziej prawdopodobny jest zjazd do 1.119 niz 1.14. Niezalenie od tego jak bedzie jeszcze troche pobuja w zakresie 1.1254-1.1284. Zobaczymy...
Ostatnio zmieniony 24 sie 2016, 14:31 przez xlusiv, łącznie zmieniany 1 raz.
Nic na zewnątrz nie daje spełnienia. Co najwyżej może je aktywować.
mój duży nos wyczuwa obecność dobrego tradera
przyszłość edka h4 według mnie -----------------> FUNT wyłazi górą
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.