jaja to też wskaźnik, o ile ktoś ma forex rodzaju żeńskiegokarnak pisze: Nie róbmy sobie jaj, każdy ma jakiś wskaźnik.

jaja to też wskaźnik, o ile ktoś ma forex rodzaju żeńskiegokarnak pisze: Nie róbmy sobie jaj, każdy ma jakiś wskaźnik.
wskaźniki są niedobre, ale to nie moje zdanie tylko Dawidakarnak pisze:Nie róbmy sobie jaj, każdy ma jakiś wskaźnik.highend pisze:o jakim wskazniku mowa - bo tak zajrzalem wczesniej parę wątków. Czy to jakaś tajemnica?karnak pisze:ED L 1.1255
straciłem nim zainteresowanie, więc żadna strataTomasz196407 pisze: Przemo Twój gold idzie na dno
moze Ci sie udac na korekcine ta eSka.Farciarz pisze:Na GBP/JPY dotarło do mojego pierwszego punktu, zamieniam L na S jak na tradera dniowego przystało
na razie dobrze, zapraszam, kilka świec godzinnych niżej, to jest ogólnie koniec na dzisiaj, ostatni ruch, może nawet zahaczyć o nochighend pisze:moze Ci sie udac na korekcine ta eSka.Farciarz pisze:Na GBP/JPY dotarło do mojego pierwszego punktu, zamieniam L na S jak na tradera dniowego przystało
dam radę, funt jest teraz jak rozwścieczona bestia, ale to już ostatnie podrygi, rzeźnika warto teraz sprzedać, elek bedzie można szukać dopiero jutro po przecenie...highend pisze:no juz raczej nie jest dobrze, lepiej szukac dolkow w trendzie wzrostowym niz lapac szczyty eSkami na ewentualną korektę.....
kupuj plotki, sprzedawaj fakty, eleczki na funcie to były modne wczoraj i dziś ranoboogyman pisze:Dane z USA z i na kablu tłuste L-eczki