DayTrading: Piątek 10.06.2016
Re: DayTrading: Piątek 10.06.2016
Ale malkontenci.
Tymczasem na ED M1 fajny potrojny dolek.
Co do spadkow dax. Mozliwe ze dolek juz byl. 8200? W sumie niewiele braklo do 7888 ze stopki.
Co do spadkow dax. Mozliwe ze dolek juz byl. 8200? W sumie niewiele braklo do 7888 ze stopki.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
highend przeszedles z wykresow tygodniowych miesiecznych na minutowki no to widze u ciebie progres 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
-
- Fanatyk
8680, nie dodawaj sobiehighend pisze:Ale malkontenci.
Zawsze pstrykalem na m1 
Ed to dzis ogolnie na S.
8680 dax OK sorry. Nie pamietalem. Na telefonie jestem.
Czyli na 7888 wciaz moze

Ed to dzis ogolnie na S.
8680 dax OK sorry. Nie pamietalem. Na telefonie jestem.
Czyli na 7888 wciaz moze

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Dadas proszę cię przestań wszystkich analizować.Ty przestaniesz to i oni przestaną . Wrzuć z rana analizy na cały dzień i basta .fx-technik pisze:marcinmijagi, ja się ciebie nie czepiam.Rafal152 pisze:marcinmijagi pisze:Panowie i Panie, ja tu kończe pisanie. Już mi wystarczy. Pozdrawiam Wszyskich i Powodzenia.
Nie przejmuj się co poniektórymi zapodaj ignora i olej to . Najwięcej na tym forum mają do powiedzenia ci co robią najwięcej błędów .
Wrzuć swoją analizę , zobacz a inne a resztę olej i nie dawaj się wciągać w te idiotyczne rozmowy .
Jak zaczną odchodzić ludzie którzy pokazują wykresy to zostaną tu sami dyskutanci
Twoje analizy są w porządku.
Ja się czepiam oszołomów, którzy nic nie pokazują, tylko nakazują innym, bo oni mają "rację".
Kiszą straty, budują ze strat drabinki, z daytraderów robią się długoterminowcami, gdy tracą.
I jeszcze twierdzą, że tak trzeba robić.
Ja takie systemy przerabiałem kilka lat temu.
I na tym tu forum jebali mnie jak psa za to.
I mieli rację.
Każdy ma inną strategie , zrozum to . Jedni łapią po 10 pipsów inni po 100 i każdy ma jakąś metode na gre .
Ja wziołem dziś 270 pips z WTI , 80 pipsów z NZD/USD , CAD/USD zaliczyłem na 67 pipsów jak wy prowadziliście te idiotyczne rozmowy . Zaliczyłem tydzień na 965 pipsów .
I nawet jak byś tu na uszach stawał to nie przekonasz mnie do scalpowania po 10 pisów i 20 transakcji dziennie .
Wejdz rano wrzuć analizę i tyle
uciekinier pisze:no i jeden rozsądny przestaje pisaćmarcinmijagi pisze:Panowie i Panie, ja tu kończe pisanie. Już mi wystarczy. Pozdrawiam Wszyskich i Powodzenia.
reszta to 50 % komedianci drugie 50 % gimbaza
Jak żyć ....
To Ty też uciekaj uciekinierze....to nie jest forum psychologiczne gdzie się ludzi ocenia...
Teraz ogólnie patrzę ale duży long na edmundzie się szykuje na poniedziałek albo mam piwowego zwida. Zobaczymy jak skończą. Miłego weekendu wszystkim - aloha jak mówią indianie
"...Jeden traci, drugi się bogaci..."
- fx-technik
- Fanatyk
10 pips i 1 transakcja dziennie.Rafal152 pisze: Dadas proszę cię przestań wszystkich analizować.Ty przestaniesz to i oni przestaną . Wrzuć z rana analizy na cały dzień i basta .
Każdy ma inną strategie , zrozum to . Jedni łapią po 10 pipsów inni po 100 i każdy ma jakąś metode na gre .
Ja wziołem dziś 270 pips z WTI , 80 pipsów z NZD/USD , CAD/USD zaliczyłem na 67 pipsów jak wy prowadziliście te idiotyczne rozmowy . Zaliczyłem tydzień na 965 pipsów .
I nawet jak byś tu na uszach stawał to nie przekonasz mnie do scalpowania po 10 pisów i 20 transakcji dziennie .
Wejdz rano wrzuć analizę i tyle
Tyle wystarczy.
Nie przekonuję ciebie.
Chyba się ciebie nie czepiam?
Ty jesteś OK i nie mam powodów cię zmieniać.
A czepiam się niektórych, bo wsadzają niedoświadczonych na minę.
I będę to powtarzał!
Nie wolno kisić strat i budować z nich drabinek!!!
Nie wolno zmieniać się z daytradera w longterminowca, bo trade nie wyszedł!
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
i ja też kończę tydzień,fx-technik pisze:Dobra, kończymy tydzień.![]()
![]()
teraz wróciłem ze spaceru z młodym ale kabel urwał
-- Dodano: 10 cze 2016, 21:33 --
fx-technik pisze: Nie wolno kisić strat i budować z nich drabinek!!!
nie wolno robić tego w piątek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 10 cze 2016, 21:34 przez Bemowo1, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Stały bywalec
Przyszły tydzień to już będzie rozprowadzanie pod decyzję Brytoli. Będzie większa zmienność. Zachowanie DAX wczoraj i dzisiaj pokazuje, że nic na razie nie jest w cenie. Impet z jakim zaczął spadać DAX pokazuje, że duża zmienność przed nami. Kto się spodziewał, że pęknie dzisiaj 9792.50 -296.37 (-2.94%). Prawie 3 procent musi robić wrażenie.