DayTrading: Piątek 10.06.2016
Re: DayTrading: Piątek 10.06.2016
zysk zrealizowałem z esek, 5m zacznie znowu lekko podciągać, można będzie sprzedać z 15-20 pips wyżej, tylko patrząc na godzinę i piątek to konsolka mała może być, zawsze będzie okazja, jak podciągną galopem to sprzedam a jak ślimak to spadam
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
- fx-technik
- Fanatyk
Mało kto rozumie, że zarobić 5 pips można w każdych warunkach i w każdym kierunku,
o ile jest wystarczająco miejsca na taki trade.
HFT wykonują na takiej odległości tysiące transakcji.
Mnie wystarczy jedna.
Jedna pewna transakcja, kiedy warunki są właściwe.
Niektórzy tutaj nie dorośli do takiej precyzji.
Niektórzy nigdy nie dorosną.
o ile jest wystarczająco miejsca na taki trade.
HFT wykonują na takiej odległości tysiące transakcji.
Mnie wystarczy jedna.
Jedna pewna transakcja, kiedy warunki są właściwe.
Niektórzy tutaj nie dorośli do takiej precyzji.
Niektórzy nigdy nie dorosną.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Ewentualny Brexit będzie jak upadek Lehman Brothers. Rok bessy i luk w dół po 10%
The only way is up
ruszyły konie po betonie;p
- fx-technik
- Fanatyk
Pierwszy trade w stylu Farciarz, czekany całą noc, potem był znowu na stracie i w końcu zamknięty.
Drugi trade z mojego systemu, bo było miejsce.
Zamknięty przez EA poprzez trailing zabezpieczający.
Trzeci stracony, bo to było przypadkowe kliknięcie, które się od razu odpaliło trade,
bo cena akurat była przy linii tradu.
Czwarty systemowy, zamknięty z palca, bo tyle potrzebowałem do skompensowania tego stratnego. -- Dodano: 10 cze 2016, 19:52 --
A Farciarz tyle się naczekał........... i biedny zamknął akurat przed ruchem!
Drugi trade z mojego systemu, bo było miejsce.
Zamknięty przez EA poprzez trailing zabezpieczający.
Trzeci stracony, bo to było przypadkowe kliknięcie, które się od razu odpaliło trade,
bo cena akurat była przy linii tradu.
Czwarty systemowy, zamknięty z palca, bo tyle potrzebowałem do skompensowania tego stratnego. -- Dodano: 10 cze 2016, 19:52 --
To już wklejałem ze 2 razy dziś. -- Dodano: 10 cze 2016, 19:54 --Kanecione pisze:ruszyły konie po betonie;p
A Farciarz tyle się naczekał........... i biedny zamknął akurat przed ruchem!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ale się czepiacie siebie nawzajem....a nie można tak razem ogrywać żydków zza oceanu??Ogarnijcie się trochę....Farciarz miał racje i trzeba mu przyznac rację a nie bijecie głowa cały czas w mur....Albo przyjmijcie,że raz mu wyszło i tyle....a co będzie następnym razem to się zobaczy...oby wyszło też..HEJ!!!:)
Miał rację przyznaje. Straciłem trochę dzisiaj. 
Po prostu myślałem że wyjdziemy wreszcie z tej konsolidacji gorą. A tu d..pa. Ale cóż w poniedziałek się odrobi, ważne że amunicja została

Po prostu myślałem że wyjdziemy wreszcie z tej konsolidacji gorą. A tu d..pa. Ale cóż w poniedziałek się odrobi, ważne że amunicja została

Ostatnio zmieniony 10 cze 2016, 20:06 przez WTF?, łącznie zmieniany 1 raz.
"...Jeden traci, drugi się bogaci..."
- fx-technik
- Fanatyk
Tu nie chodzi o rację!Kanecione pisze:Ale się czepiacie siebie nawzajem....a nie można tak razem ogrywać żydków zza oceanu??Ogarnijcie się trochę....Farciarz miał racje i trzeba mu przyznac rację a nie bijecie głowa cały czas w mur....Albo przyjmijcie,że raz mu wyszło i tyle....a co będzie następnym razem to się zobaczy...oby wyszło też..HEJ!!!:)
Nie wolno słuchać niczyich racji!
Tu chodzi o system, który trzeba mieć i go realizować!
Farciarz nie miał żadnej racji!
Miał jedynie farta!
Zrozum to.
Nie wolno kisić strat i budować z nich drabinek!!!
Po prostu nie wolno i z tym nie wolno dyskutować.
A trzeba jechać wraz z rynkiem, gdy się nie umie precyzyjnie trady brać tam, gdzie jest na nie miejsce.
]Nie wolno kisić strat i budować z nich drabinek!!![/size][/b]
A trzeba jechać wraz z rynkiem, gdy się nie umie precyzyjnie trady brać tam, gdzie jest na nie miejsce.[/quote]
Z tym nie dyskutuję bo z racja nie dyskutuje;)
-- Dodano: 10 cze 2016, 19:09 --
A fart to był dzisiaj granie kolegi wyżej na usd/cad przed takimi danymi..tego się nie robi....ale podebrać nalezało z wąskim SL czego ja nie zrobiłem i sobie tego nie wybaczę...
A trzeba jechać wraz z rynkiem, gdy się nie umie precyzyjnie trady brać tam, gdzie jest na nie miejsce.[/quote]
Z tym nie dyskutuję bo z racja nie dyskutuje;)
-- Dodano: 10 cze 2016, 19:09 --
A fart to był dzisiaj granie kolegi wyżej na usd/cad przed takimi danymi..tego się nie robi....ale podebrać nalezało z wąskim SL czego ja nie zrobiłem i sobie tego nie wybaczę...
- fx-technik
- Fanatyk
Tego kolegę ostrzegałem na PW, że może SL zaliczyć.Kanecione pisze:
Miał szczęście, ogromne.