nie ma z kim, każdy się boiTomasz196407 pisze: Przemek tylko sie juz nie zakładaj
DayTrading: Piątek 10.06.2016
Re: DayTrading: Piątek 10.06.2016
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
-
Tomasz196407
- Fanatyk

Na mnie się nie patrz, znasz moje zdanie nthighend pisze:nie ma z kim, każdy się boiTomasz196407 pisze: Przemek tylko sie juz nie zakładaj
BTW WTI :
Średnia 50 na H4 przecięta w dół i w tej chwili świeczka romansuje ze średnią 100. Jak dla mnie jest też już wstępny sygnał sell na D1, ale oczywiście sygnał na D1 musi być na zamknięciu świeczki czyli po dzisiejszej sesji.
Ja gram w oparciu o średnie, więc to nieco alternatywny pogląd na FX.
Średnia 50 na H4 przecięta w dół i w tej chwili świeczka romansuje ze średnią 100. Jak dla mnie jest też już wstępny sygnał sell na D1, ale oczywiście sygnał na D1 musi być na zamknięciu świeczki czyli po dzisiejszej sesji.
Ja gram w oparciu o średnie, więc to nieco alternatywny pogląd na FX.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
taki bar
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
.....kury szczać prowadzać!banan_czikita pisze:Na kablu juz urwalo nie jednemu dooope, a eurodolar zaraz pojdzie jego sladem. Jak wogole mozna.myslec o L na tych parach przed referendum skoro roznica oscyluje w granicy bledu statystycznego. Powtorze sie. Piaskownica co tu niektorzy uprawiaja a nie trading. Babki lepic
act to make a impact
kabel,
niestety Eliott miał racje
-- Dodano: 10 cze 2016, 18:31 --
niestety Eliott miał racje
-- Dodano: 10 cze 2016, 18:31 --
dokładnie, niektórzy to debile i kretyniLiwia pisze:.....kury szczać prowadzać!banan_czikita pisze:Na kablu juz urwalo nie jednemu dooope, a eurodolar zaraz pojdzie jego sladem. Jak wogole mozna.myslec o L na tych parach przed referendum skoro roznica oscyluje w granicy bledu statystycznego. Powtorze sie. Piaskownica co tu niektorzy uprawiaja a nie trading. Babki lepic
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- pl-samurai
- Pasjonat

Podejdzie pod 1.3 czy go zwala w dol? 
ja oczywiście zażartowałam bez złych intencji, tak mi spasowało do tonu posta kolegi banan_czitka. Zresztą nie tylko tego
Natomiast merytorycznie to ja tak cieniutka jak karteczka jestem, że nie ośmielę się oceniać nikogo jeszcze przez długi czas.
Natomiast merytorycznie to ja tak cieniutka jak karteczka jestem, że nie ośmielę się oceniać nikogo jeszcze przez długi czas.
act to make a impact
Luzik, moja opinia jest bardzo ogólnaLiwia pisze:ja oczywiście zażartowałam bez złych intencji, tak mi spasowało do tonu posta kolegi banan_czitka. Zresztą nie tylko tego![]()
Ktoś moze mi powiedzieć co się dzieje z Daxem? Czy on ma zamiar przestać lecieć w dół?