nie ma z kim, każdy się boiTomasz196407 pisze: Przemek tylko sie juz nie zakładaj

nie ma z kim, każdy się boiTomasz196407 pisze: Przemek tylko sie juz nie zakładaj
Na mnie się nie patrz, znasz moje zdanie nthighend pisze:nie ma z kim, każdy się boiTomasz196407 pisze: Przemek tylko sie juz nie zakładaj
.....kury szczać prowadzać!banan_czikita pisze:Na kablu juz urwalo nie jednemu dooope, a eurodolar zaraz pojdzie jego sladem. Jak wogole mozna.myslec o L na tych parach przed referendum skoro roznica oscyluje w granicy bledu statystycznego. Powtorze sie. Piaskownica co tu niektorzy uprawiaja a nie trading. Babki lepic
dokładnie, niektórzy to debile i kretyniLiwia pisze:.....kury szczać prowadzać!banan_czikita pisze:Na kablu juz urwalo nie jednemu dooope, a eurodolar zaraz pojdzie jego sladem. Jak wogole mozna.myslec o L na tych parach przed referendum skoro roznica oscyluje w granicy bledu statystycznego. Powtorze sie. Piaskownica co tu niektorzy uprawiaja a nie trading. Babki lepic
Luzik, moja opinia jest bardzo ogólnaLiwia pisze:ja oczywiście zażartowałam bez złych intencji, tak mi spasowało do tonu posta kolegi banan_czitka. Zresztą nie tylko tego![]()
Natomiast merytorycznie to ja tak cieniutka jak karteczka jestem, że nie ośmielę się oceniać nikogo jeszcze przez długi czas.