DayTrading: Wtorek 07.06.2016

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 08 cze 2016, 00:00

Wzrost
5
28%
Bez zmian
5
28%
Spadek
8
44%

Liczba głosów: 18

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Wtorek 07.06.2016

Nieprzeczytany post autor: fx-technik »

Farciarz pisze:Admini będą mieli dziś co robić, coś wisi w powietrzu, brakuje jeszcze legendarnego Ryśka i mamy młyn na całego...:)
A co?
Zacząłeś meldować wszystkie posty, które ci nie pasują?

Long na Edku, kolego.
SL pod dołkiem.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

Rafal152 pisze: FX wypadało by chyba pisać ON a nie ONA bo On nie jest ojcem :) nick może troszkę mylić
błąd logiczny On może nie być ojcem, Ona nigdy nie będzie ojcem, więc zdanie może być prawdziwe wypowiedziane przez kobietę:

Nie jestem ojcem.
Mężczyzna może nie być ojcem, ale ojcem może być.
Natomiast kobieta nigdy nie będzie ojcem.

Get it? ;]
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Rafal152

Nieprzeczytany post autor: Rafal152 »

pedro pisze:
Rafal152 pisze: FX wypadało by chyba pisać ON a nie ONA bo On nie jest ojcem :) nick może troszkę mylić
błąd logiczny On może nie być ojcem, Ona nigdy nie będzie ojcem, więc zdanie może być prawdziwe wypowiedziane przez kobietę:

Nie jestem ojcem.

Get it? ;]
No i oto zagadka na dziś :D

Awatar użytkownika
shogomad
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: shogomad »

Liwia pisze:Dlatego zupełnie świadomie i celowo siedzę na demo już półtora roku i dopiero zaczynam się tym nudzić - jak znudzę się zupełnie to przejdę na real.
Potrzebuję wiedzy i chcę rozumieć, kocham statystykę. Zostaję z Wami. Milcząco, bo niewiele mądrego mam do powiedzenia :oops:

Demo to zło. Siedzenie na demie jest propagowane na wszystkich gó.....ch szkoleniach robionych przez broków MM (podobnie jak wpłacanie do broka minimum 100 K i granie 1) % i ma na celu warunkowanie dawców kapitału.

Demo jest dobre tylko do nauki interface'u platformy ( 2-3 dni max) by nie walnać jakiegoś babola podczas tradu real

Na demo nie ma najważniejszych aspektów psychologicznych tradingu, walki z samym sobą i poniekąd emocji ( to zalezy od lota ). Na demo nabiera się tylko złych nawyków , które zwalcza sie potem miesiacami jak nie latami

Lepiej wpłacić 100 zł grać mikrolotem niż przewalać miliony na demo. Wiem co mówie, nawyki zdobyte w 2 miesiace na demo zwalczałem blisko rok ( niektóre mam do teraz )

Tak wiem ,zaraz sie podniesie larmo z tłumu wannabe traderów amatorów, co graja na fx tylko na h4 wzwyż po godzinach jak skończą wyrabiać swoje godziny na etacie :564:
Ostatnio zmieniony 07 cze 2016, 11:31 przez shogomad, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: fx-technik »

pedro pisze:

Nie jestem ojcem.

Get it? ;]
W dzisiejszych czasach, to nawet i to stwierdzenie nie jest pewnikiem.
Jest jeden facet, normalnie żonaty, który ma dwa organy płciowe, penisa i macicę.
Może być i ojcem i matką równocześnie.
Jest przynajmniej jeden transwestyta po transformacji, który urodził dziecko i jest ojcem?
Jest jedna kobieta, tzn. od urodzenia zawsze o cechach płci żeńskiej, która dopiero na studiach
się dowiedziała, że jej chromosomy są męskie.

This world is truely strange!
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?

jkar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jkar »

fx-technik pisze:
Farciarz pisze:Admini będą mieli dziś co robić, coś wisi w powietrzu, brakuje jeszcze legendarnego Ryśka i mamy młyn na całego...:)
A co?
Zacząłeś meldować wszystkie posty, które ci nie pasują?

Long na Edku, kolego.
SL pod dołkiem.
Dołączam . Co prawda powinienem poczekac na kreskę " po minach dzisiaj"... ale mogę sie nie doczekac...
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.

Rafal152

Nieprzeczytany post autor: Rafal152 »

Liwia proszę powiedz jak jest na prawdę mamy pisać ON czy ONA bo to będzie się ciągnęło cały dzień :)

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

shogomad pisze: Demo to zło. Siedzenie na demie jest propagowane na wszystkich gó.....ch szkoleniach robionych przez broków MM (podobnie jak wpłacanie do broka minimum 100 K i granie 1) % i ma na celu warunkowanie dawców kapitału.

Demo jest dobre tylko do nauki interface'u platformy ( 2-3 dni max) by nie walnać jakiegoś babola podczas tradu real

Na demo nie ma najważniejszych aspektów psychologicznych tradingu, walki z samym sobą i poniekąd emocji ( to zalezy od lota ). Na demo nabiera się tylko złych nawyków , które zwalcza sie potem miesiacami jak nie latami

Lepiej wpłacić 100 zł grać mikrolotem niż przewalać miliony na demo. Wiem co mówie, nawyki zdobyte w 2 miesiace na demo zwalczałem blisko rok ( niektóre mam do teraz )

Tak wiem ,zaraz sie podniesie larmo z tłumu wannabe traderów amatorów, co graja na fx tylko na h4 wzwyż po godzinach jak skończą wyrabiać swoje godziny na etacie :564:
podpisuję się wszystkimi członkami, pod tym co napisałeś w kwestii demo : )

ale co Ty masz do etaciarzy? ... sam jestem etaciarz, płacą mi zus i miesięcznie 3 średnie krajowe (wg GUS) ... istnieje możliwość pogodzenia day trejdingu i pracy na etacie : ) :564:

-- Dodano: 07 cze 2016, 11:36 --
fx-technik pisze: This world is truely strange!
indeed.

Ale generalnie rzecz biorąc, bez żadnych transformacji kobieta nie może być ojcem.

-- Dodano: 07 cze 2016, 11:37 --
Rafal152 pisze:Liwia proszę powiedz jak jest na prawdę mamy pisać ON czy ONA bo to będzie się ciągnęło cały dzień :)
i jeżeli jesteś kobietą, to prześlij fotke : P

żarcik ofcourse ;)
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
kk.dreamer
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kk.dreamer »

Siema chłopaki, cześć Liwia. W końcu jakaś babka kolejna jest :)
Drodzy Panowie Panie również trejdują...

impulsmk
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: impulsmk »

fx-technik pisze:
Liwia pisze: Co prawda nie jestem ojcem licznej gromadki dzieci, ani filozofem ani nie należę do Mensy ale mam nadzieję, że mnie nie przegonicie :pray:
Z uzależnieniem to szczera prawda, na dodatek świetnie sobie zdaję sprawę z własnych obciążeń genetycznych w tym względzie (drzewiej nie było forexu ale były karty. I kamienice rodzinne w Krakowie też były...Z naciskiem na "były"). Dlatego zupełnie świadomie i celowo siedzę na demo już półtora roku i dopiero zaczynam się tym nudzić - jak znudzę się zupełnie to przejdę na real.
Potrzebuję wiedzy i chcę rozumieć, kocham statystykę. Zostaję z Wami. Milcząco, bo niewiele mądrego mam do powiedzenia :oops:
To szybko się znudziłaś.
Ja po półtora roku, to już zdążyłem stracić i dopiero zaczynałem się rozkręcać.
WTIWeekly.png
To Ty też straciłeś kiedyś ?

Zablokowany