A co?Farciarz pisze:Admini będą mieli dziś co robić, coś wisi w powietrzu, brakuje jeszcze legendarnego Ryśka i mamy młyn na całego...
Zacząłeś meldować wszystkie posty, które ci nie pasują?
Long na Edku, kolego.
SL pod dołkiem.
A co?Farciarz pisze:Admini będą mieli dziś co robić, coś wisi w powietrzu, brakuje jeszcze legendarnego Ryśka i mamy młyn na całego...
błąd logiczny On może nie być ojcem, Ona nigdy nie będzie ojcem, więc zdanie może być prawdziwe wypowiedziane przez kobietę:Rafal152 pisze: FX wypadało by chyba pisać ON a nie ONA bo On nie jest ojcemnick może troszkę mylić
No i oto zagadka na dziśpedro pisze:błąd logiczny On może nie być ojcem, Ona nigdy nie będzie ojcem, więc zdanie może być prawdziwe wypowiedziane przez kobietę:Rafal152 pisze: FX wypadało by chyba pisać ON a nie ONA bo On nie jest ojcemnick może troszkę mylić
Nie jestem ojcem.
Mężczyzna może nie być ojcem, ale ojcem może być.
Natomiast kobieta nigdy nie będzie ojcem.
Get it? ;]
Liwia pisze:Dlatego zupełnie świadomie i celowo siedzę na demo już półtora roku i dopiero zaczynam się tym nudzić - jak znudzę się zupełnie to przejdę na real.
Potrzebuję wiedzy i chcę rozumieć, kocham statystykę. Zostaję z Wami. Milcząco, bo niewiele mądrego mam do powiedzenia
W dzisiejszych czasach, to nawet i to stwierdzenie nie jest pewnikiem.pedro pisze:błąd logiczny On może nie być ojcem, Ona nigdy nie będzie ojcem, więc zdanie może być prawdziwe wypowiedziane przez kobietę:Rafal152 pisze: FX wypadało by chyba pisać ON a nie ONA bo On nie jest ojcemnick może troszkę mylić
Nie jestem ojcem.
Mężczyzna może nie być ojcem, ale ojcem może być.
Natomiast kobieta nigdy nie będzie ojcem.
Get it? ;]
Dołączam . Co prawda powinienem poczekac na kreskę " po minach dzisiaj"... ale mogę sie nie doczekac...fx-technik pisze:A co?Farciarz pisze:Admini będą mieli dziś co robić, coś wisi w powietrzu, brakuje jeszcze legendarnego Ryśka i mamy młyn na całego...
Zacząłeś meldować wszystkie posty, które ci nie pasują?
Long na Edku, kolego.
SL pod dołkiem.
podpisuję się wszystkimi członkami, pod tym co napisałeś w kwestii demo : )shogomad pisze: Demo to zło. Siedzenie na demie jest propagowane na wszystkich gó.....ch szkoleniach robionych przez broków MM (podobnie jak wpłacanie do broka minimum 100 K i granie 1) % i ma na celu warunkowanie dawców kapitału.
Demo jest dobre tylko do nauki interface'u platformy ( 2-3 dni max) by nie walnać jakiegoś babola podczas tradu real
Na demo nie ma najważniejszych aspektów psychologicznych tradingu, walki z samym sobą i poniekąd emocji ( to zalezy od lota ). Na demo nabiera się tylko złych nawyków , które zwalcza sie potem miesiacami jak nie latami
Lepiej wpłacić 100 zł grać mikrolotem niż przewalać miliony na demo. Wiem co mówie, nawyki zdobyte w 2 miesiace na demo zwalczałem blisko rok ( niektóre mam do teraz )
Tak wiem ,zaraz sie podniesie larmo z tłumu wannabe traderów amatorów, co graja na fx tylko na h4 wzwyż po godzinach jak skończą wyrabiać swoje godziny na etacie
indeed.fx-technik pisze: This world is truely strange!
i jeżeli jesteś kobietą, to prześlij fotke : PRafal152 pisze:Liwia proszę powiedz jak jest na prawdę mamy pisać ON czy ONA bo to będzie się ciągnęło cały dzień
To Ty też straciłeś kiedyś ?fx-technik pisze:To szybko się znudziłaś.Liwia pisze: Co prawda nie jestem ojcem licznej gromadki dzieci, ani filozofem ani nie należę do Mensy ale mam nadzieję, że mnie nie przegonicie![]()
Z uzależnieniem to szczera prawda, na dodatek świetnie sobie zdaję sprawę z własnych obciążeń genetycznych w tym względzie (drzewiej nie było forexu ale były karty. I kamienice rodzinne w Krakowie też były...Z naciskiem na "były"). Dlatego zupełnie świadomie i celowo siedzę na demo już półtora roku i dopiero zaczynam się tym nudzić - jak znudzę się zupełnie to przejdę na real.
Potrzebuję wiedzy i chcę rozumieć, kocham statystykę. Zostaję z Wami. Milcząco, bo niewiele mądrego mam do powiedzenia
Ja po półtora roku, to już zdążyłem stracić i dopiero zaczynałem się rozkręcać.