Ropa jest jednym z najtrudniejszych instrumentów IMHO.AdamG pisze:chapeau bas, mnie dupsko boli, czuje się własnie r...chany przez WTI. Chciałoby się napisać WTF...no ale tak się kończą zabawy w zaklinanie trendu:)shogomad pisze:zadałem sobie trud i odszukałem piątkowe wróżby :ArnoldK pisze:na sp500 i wti ciągną na wykończenie, spokojnie. do piątku s będą zarobione
RIP zawodnicy z S na ropie od Piątku czyli od jakichś 48$....tak daytraderzy zamieniaja sie w inwestorów długoterminowych![]()
DayTrading: Wtorek 07.06.2016
Re: DayTrading: Wtorek 07.06.2016
The only way is up
-
- Bywalec
zadałem sobie trud i odszukałem piątkowe wróżby :
shogomad pisze:
leechang pisze:
shogomad pisze:
Ropa WTI :
+50 pips na wycince S od samej gory zaksiegowane
RIP zawodnicy z S na ropie od Piątku czyli od jakichś 48$....tak daytraderzy zamieniaja sie w inwestorów długoterminowych
[/quote]
To akurat mój wpis ,, +50 pips na wycince S od samej gory zaksiegowane
,,...pisząc o wycince leszczy pisałeś o kim??? O mnie? Sobie? Każdy widzi co innego na wykresie Ty widziałeś Up dla mnie była okazja do S...Chyba to jest DT? Czy sie myle? Wtedy nie mi wycieło SL tylko Tobie...Mineło pare dni od piątku a na Forex wszystko szybko się zmienia.Akurat Twoje analizy WTI czy DAX cenie sobie i zawsze analizuje, a co jutro zrobi Ropa tego nikt nie wie, gdybym to wiedział dawno byłbym milionerem ale nie lubie gdy ktoś sie czepia tego co napisałem (była okazja według mnie to ją wykorzystalem) i ,,S z piątku RIP,, a dobrze wiesz że może być odwrotnie, jeżeli masz inną opinię co do mojej wizji ruchu to ją wyraz, chętnie sie zapoznam
ja czekam co zrobi cena i ,,wsiadam do pociągu,, nie bawie się w Kaszpirowskiego. Panowie Peace nie PIS...
Udanych Tradów na jutro dla wszystkich
Mniej kłótni a wiecej konkretów
shogomad pisze:
leechang pisze:
shogomad pisze:
Ropa WTI :
+50 pips na wycince S od samej gory zaksiegowane

RIP zawodnicy z S na ropie od Piątku czyli od jakichś 48$....tak daytraderzy zamieniaja sie w inwestorów długoterminowych

To akurat mój wpis ,, +50 pips na wycince S od samej gory zaksiegowane

Udanych Tradów na jutro dla wszystkich

Mniej kłótni a wiecej konkretów

Ostatnio zmieniony 07 cze 2016, 22:38 przez mariozab1979, łącznie zmieniany 4 razy.
nie martw się może 500 zatrzyma wzrostyAdamG pisze:chapeau bas, mnie dupsko boli, czuje się własnie r...chany przez WTI. Chciałoby się napisać WTF...no ale tak się kończą zabawy w zaklinanie trendu:)shogomad pisze:zadałem sobie trud i odszukałem piątkowe wróżby :ArnoldK pisze:na sp500 i wti ciągną na wykończenie, spokojnie. do piątku s będą zarobione
RIP zawodnicy z S na ropie od Piątku czyli od jakichś 48$....tak daytraderzy zamieniaja sie w inwestorów długoterminowych![]()
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- fx-technik
- Fanatyk
Jak zapodaję konkret, to wy że nic z tego nie rozumiecie:
Idzie do góry.
Stanęło w miejscu.
Odbija od wsparcia.
To L i SL pod dołkiem.
A co tu jest do rozumienia?Idzie do góry.
Stanęło w miejscu.
Odbija od wsparcia.
To L i SL pod dołkiem.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
no właśniefx-technik pisze:Jak zapodaję konkret, to wy że nic z tego nie rozumiecie:.

lepiej powiedz jak zagrałbyś widząc wariant po lewej i po prawej stronie
Jak można się trącić to ja bym oby 2 na BUY brałBemowo1 pisze:no właśniefx-technik pisze:Jak zapodaję konkret, to wy że nic z tego nie rozumiecie:.

- fx-technik
- Fanatyk
No ja bym tylko tyle widząc nic nie grał, bo to jest zasadniczo to samo.Bemowo1 pisze:no właśniefx-technik pisze:Jak zapodaję konkret, to wy że nic z tego nie rozumiecie:.
Znaczy lewy pewnie MM, a prawy bliżej ECN. Tu widać ten poziom targetu, który trzyma górę, to biorąc pod uwagę referendum, nie dobry czas.
Drugi pomiar DSWS potwierdza ten poziom u góry. Popatrz na to w ten sposób: Na grubsze L, to jeszcze za wcześnie.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
-
- Stały bywalec
Witam
Panowie widze ze Pan banan jeszcze nie zniknal,no to jestem spokojny o moje eski na edku.
Wczoraj odpalilem dodatkowe 3 loty esek na dobranoc.Panie banan wyzyja te eski ???????
Kiedy Pan sie spodziewa te 1.10 ????,od poniedzialku????
Pozdrawiam
Panowie widze ze Pan banan jeszcze nie zniknal,no to jestem spokojny o moje eski na edku.
Wczoraj odpalilem dodatkowe 3 loty esek na dobranoc.Panie banan wyzyja te eski ???????
Kiedy Pan sie spodziewa te 1.10 ????,od poniedzialku????
Pozdrawiam
Prawdę mówiąc, ja mam L - u mnie sygnały z m30 i h4 (jeszcze jakaś szpila w nocy może spaść w okolice 1.4465 - tam postawię oczekujące L)Rafal152 pisze:
Jak można się trącić to ja bym oby 2 na BUY brał. Co wygrałem ?
Co do nagrody, będzie jak scenariusz up się sprawdzi a dzisiejsza spadająca gwiazda to ściema.
-- Dodano: 07 cze 2016, 23:55 --
jeżeli to to samo to ok, ECN i inne pierdoły nie wchodzą w grę, ja to przerobiłem.fx-technik pisze:No ja bym tylko tyle widząc nic nie grał, bo to jest zasadniczo to samo.Bemowo1 pisze:
-- Dodano: 07 cze 2016, 23:59 --
m30