http://pl.investing.com/economic-calendar/
A jak twoje shorty na Edku?Farciarz pisze:Jak cię ktoś tu nakieruje to uważaj, żeby zamiast do Warszawy, nie dojechać do Berlina:)
Farciarz pisze:Jak cię ktoś tu nakieruje to uważaj, żeby zamiast do Warszawy, nie dojechać do Berlina:)
Swierzak a raczej " Odgrzewany" nie badz taki skromnyŚwieżak44 pisze:Na ropie robią retest linni ostatnich szczytów. Na razie udany..Dotychczasowy opór chyba stał się wsparciem.. 54 dolary wisi w powietrzu.. Czyli co?? Idą na całość! NA sP500 zrobią zaraz 2134 (chyba tyle był max??), na ropie 54, DAX- podciagną do... no waśnie? 10350- jak będzie mało paliwa, 10428 jak więcej.
PS. Liwia, nie graj na prawdziwą kasę. Ty jeszcze mniej umiesz ode mnie... Dax poszedł, bo SP500 poszło ostro w górę i widać było po świecy, że dalej pójdzie. Te indexy chodzą w parze, prawie zawsze tak samo..
Odkryciem to nie jest wielkim - sama o tym piszę choć nie wiedziałam, że to Ty zajmujesz ostatnie miejsce pod względem braku wiedzyŚwieżak44 pisze:PS. Liwia, nie graj na prawdziwą kasę. Ty jeszcze mniej umiesz ode mnie... Dax poszedł, bo SP500 poszło ostro w górę i widać było po świecy, że dalej pójdzie. Te indexy chodzą w parze, prawie zawsze tak samo..