Masz racje i dlatego teraz tu taki jeden co nie ustawił SL na Edku zastanawia się co zrobić z tą Slutek pisze:Technik nie przeżywaj, a SL to dla małych dzieci jest
DayTrading: Wtorek 07.06.2016
-
Rafal152
Re: DayTrading: Wtorek 07.06.2016
Bardzo proszę technik SL 1.1395, S teraz, TP co najmniej 100pips i trzymać, jak zaczniemy walić w dół to nie realizować pod wpływem emocji tylko trzymać przez noc dziś, nawet jak będzie mała korekta, bo m15 nie będę tu wklejał
bardzo proszę
jak zaczniemy walić w dół rachunki same zaczną rosnąć.
jeszcze jedno pod zadnym pozorem nie kupować, bo mamy bananowy trend, trzymaj się Banan jedziemy
bardzo proszę
jak zaczniemy walić w dół rachunki same zaczną rosnąć.
jeszcze jedno pod zadnym pozorem nie kupować, bo mamy bananowy trend, trzymaj się Banan jedziemy
Ostatnio zmieniony 07 cze 2016, 10:18 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Witamy serdecznie.Liwia pisze:Zacznę od OT, za co z góry przepraszam.
Drodzy koledzy - czytam Was, milczę, uczę się od Was, wyciągam wnioskiCieszę się, że tu trafiłam.
Pamiętaj forex uzależnia, ale po 4-8 latach już jest ok
- fx-technik
- Fanatyk

Rynkowy Stop Loss dla pozycji S na Edku jest ok. 85 pips wyżej od ceny obecnej.
Więc, jak kogoś na to stać, niech gra S.
SL = 1.1395 jest tylko pobożnym życzeniem, ponieważ ten szczyt nie został potwierdzony.
W związku z czym, może być jedynie fartem, niczym poza tym, jeżeli by się utrzymal.
SL = 1.1395 jest tylko pobożnym życzeniem, ponieważ ten szczyt nie został potwierdzony.
W związku z czym, może być jedynie fartem, niczym poza tym, jeżeli by się utrzymal.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Nie chciałbym się wtrącać, ale skąd pomysł na szorty ? Przecież euro jest w krótkim trendzie wzrostowym i nie spodziewałbym bym się spadków na parach z euro.Farciarz pisze:Bardzo proszę technik SL 1.1395, S teraz, TP co najmniej 100pips i trzymać, jak zaczniemy walić w dół
Ale co kto lubi
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
- fx-technik
- Fanatyk

Ktoś mnie kiedyś oskarżył o uprawianie tzw. "Kozak Trading".
Z tego co widzę, to oni uprawiają "Oszołom Trading".
Z tego co widzę, to oni uprawiają "Oszołom Trading".
pewnie!lutek pisze:Technik nie przeżywaj, a SL to dla małych dzieci jest
SL jest dobry dla dzieci i kobiet w ciąży! ...
a fat finger na gbp z dzisiejszego poranka jasno pokazuje who rules the world... so if you want to rule the world, you have to have fat fingers! ...
dobrych trejdów!
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- fx-technik
- Fanatyk

Fajnie, że powoli dążymy do parytetu płci!Bemowo1 pisze:Witamy serdecznie.Liwia pisze:Zacznę od OT, za co z góry przepraszam.
Drodzy koledzy - czytam Was, milczę, uczę się od Was, wyciągam wnioskiCieszę się, że tu trafiłam.
Pamiętaj forex uzależnia, ale po 4-8 latach już jest ok
-- Dodano: 07 cze 2016, 10:29 --
Oczywiście, że można grać bez SL.
Wpłać brokerowi $500K i graj 0.01 Lot.
Wszyscy będą zadowoleni!
No, chyba że broker padnie...
To oszust !!!fx-technik pisze:Przypomnieć warto:To mówił banan-czikita, członek Mensy, czyli człowiek szczycący się bardzo wysokim IQ.banan-czikita pisze:Kabel nie domknie żadnej luki!
On jest zwykłym bananem, a nie bananem czikita!!!
-- Dodano: 07 cze 2016, 10:34 --
my tu gadu gadu, a kabel robi swoje
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.