Przepraszam pomyliło mi sie z innego forum i tak juz z pamieci wpisałemraposo pisze:Repo?
Można.
-- Dodano: czw 07-04-2016, 12:02 --
U góry na pasku narzędziowym wykresu masz ikonę z paletą kolorówklik
z prawej są gotowe motywy do zmiany, a z lewej możesz sobie go dowolnie "pomalować" i modyfikować.

Raposo oczywiscie

Dziekuje za pomoc
 Niestety nie mogłem odszukać ustawień żeby było czarne tło czerwone i zielone swieczki
 Niestety nie mogłem odszukać ustawień żeby było czarne tło czerwone i zielone swieczki  

). Tak samo na demo i real. Mam jeszcze jeden pomysł, tylko czy rejestr operacji z poprzedniej sesji jest gdzieś zapisywany? Bo wyłączyłem wcześniej platformę i ten dostępny pod wykresem jest czysty. Choć przyznam iż wydaje mi się, że to ślepa uliczka, bo jak sądzę zlecenie jest fizycznie przesuwane, a tylko sam jego symbol - kreska z numerem ciągle powraca na stare miejsce. Tak zdarzało mi się wcześniej i po restarcie platformy zlecenie widniało już w nowym miejscu. Dzisiaj nie. Za duży chaos? Czy rozumiesz mię?
 ). Tak samo na demo i real. Mam jeszcze jeden pomysł, tylko czy rejestr operacji z poprzedniej sesji jest gdzieś zapisywany? Bo wyłączyłem wcześniej platformę i ten dostępny pod wykresem jest czysty. Choć przyznam iż wydaje mi się, że to ślepa uliczka, bo jak sądzę zlecenie jest fizycznie przesuwane, a tylko sam jego symbol - kreska z numerem ciągle powraca na stare miejsce. Tak zdarzało mi się wcześniej i po restarcie platformy zlecenie widniało już w nowym miejscu. Dzisiaj nie. Za duży chaos? Czy rozumiesz mię?  ale odnośnie rejestru to poszukaj w folderze JForex w Dokumenty.
 ale odnośnie rejestru to poszukaj w folderze JForex w Dokumenty.