DayTrading: Czwartek 18.02.2016
Re: DayTrading: Czwartek 18.02.2016
to może z FIBO cosik? 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- fx-technik
- Fanatyk
Bo taki jestem.karnak pisze:
Piszesz, że działa na każdym Tf.
To dlaczego ślęczysz non stop przed komputerem w DT, jak mógłbyś na dziennych, czy tygodniowych też zarabiać nie tracąc cennego czasu w gapienie się na monitor tylko od czasu do czasu?
Nie lubię czekać.
Po co mam czekać tydzień, czy dłużej na to, co mogę zrobić w kilka minut?
Ryzyko w żaden sposób nie wzrasta.
A w monitor to już chyba nie przestanę się lampić.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Hej no, a na coś trzeba wydawać kasę zarobioną na FX....fx-technik pisze: A w monitor to już chyba nie przestanę się lampić.

chyba, że zarabianie to sztuka dla sztuki?

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Twoja miarka to zwykłą średnia zmienność z danego czasookresu. Jutro Obama wstanie lewą nogą, pojedzie do szpitala bo dostanie bólu reumatycznego, edek piernie 400 pipsow w gore, twój ATR wzrośnie z doopy o 20% a dsws nagle przestanie być skuteczny bo pivoty rozjada ci się tak że będziesz musiał podłączyć 50 calowy monitor żeby ogarnąć co się dzieje.fx-technik pisze:A dlatego, że nie musi.Cblondyn pisze:A dlaczego rynek ma mi nie dać mojego TP? Są traderzy co ustawiają zlecenie i idą na zakupy. Albo robią cokolwiek innego byle nie patrzeć na monitor. Jeśli ktoś ma zaufanie do systemu to reszta jest zwykłą statystyką.
Chyba, że TP jest bardzo urealnione.
Moja miarka nie jest wymysłem wziętym z kosmosu.
Jej targety są obliczane według pewnych normatywnych zachowań rynku.
A reszta należy do tradera, który powinien wiedzieć kiedy najlepiej wchodzić, a kiedy nie.
Pojdziesz, wrocisz z nowym nickiem za pół roku, będziesz gadal że nauczyles się mql4 - języka skryptowego którego średnio inteligentny murzyn z Etiopii nauczyłby się w 4 dni i znowu będzie łanie farmazonow o 18% dziennym wzroście twojego kumpla który zresztą już dawno przestał by się z tobą zadawać gdyby tylko jego skuteczność byłaby większa niż 50%.
Nie obraz się ale przypominasz mi samego siebie w 2011 roku jak odkrywalem cudowne metody na wzbogacenie się wierząc ślepo w to że mam metodę na sukces.