Sl był w głowie i właśnie widać dzisiaj pękł.Tomasz196407 pisze:Damian nie komentuje tego,Damian2 pisze:Sam dolar może i tak, problem w tym, że nie do złotówki, prawda jest taka, że cokolwiek powie nowy rząd to to osłabia złotówkę. Kupa czy nie kupa ważne, że to z zarobionej puli a nie z mojego portfela
czasem pomyśl o sl?
DayTrading: Środa 02.12.2015
Re: DayTrading: Środa 02.12.2015
The only way is up
Tłumaczyłem kilka razy, nie stosuje SL bo sam decyduje kiedy co zamknąć. Po dzisiejszych danych jestem zdania, że w tym roku złotówka na pewno nie spadnie, a nie zamierzam płacić podatku od zysku jeśli w styczniu miałbym to zamknąć na stracie. Dzisiejsze dane ustaliłem sobie na kluczowe przed dalszym kierunkiem, dane począwszy od europy były złe więc zdecydowałem się nie trzymać tego dłużej, ot co, taki SLTomasz196407 pisze:Damian nie komentuje tego,Damian2 pisze:Sam dolar może i tak, problem w tym, że nie do złotówki, prawda jest taka, że cokolwiek powie nowy rząd to to osłabia złotówkę. Kupa czy nie kupa ważne, że to z zarobionej puli a nie z mojego portfela
czasem pomyśl o sl?

co do USD/PLN
zasięg trendu to 4.08, przy czym możliwa jest korekta do 3.93
ale nie wiem co będzie najpierw....
zasięg trendu to 4.08, przy czym możliwa jest korekta do 3.93
ale nie wiem co będzie najpierw....

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- atlanticos
- Maniak
zamknales w momencie gdy na h4 jest rgr? 

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- magura2004
- Pasjonat
Ciężko będzie Edowi Twoją żółtą strefę zaliczyć przed Marianem, chyba ,że jako wycinka S w trakcie zabawyatlanticos pisze:zamknales w momencie gdy na h4 jest rgr?

tam nie ma żadnego RGR, usd/pln idzie UPatlanticos pisze:zamknales w momencie gdy na h4 jest rgr?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
a tak patrzę że zaraz zapasy ropy, może będzie impuls do zjechania na 40?
-
- Stały bywalec
Looney - bum.
a miałem pytać skąd ten wySzczałAdamB pisze:a tak patrzę że zaraz zapasy ropy, może będzie impuls do zjechania na 40?

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
jeszcze 10 min do danychPipsKong pisze:a miałem pytać skąd ten wySzczałAdamB pisze:a tak patrzę że zaraz zapasy ropy, może będzie impuls do zjechania na 40?