Jak jest tańsza, to się więcej jeździ i taniejPipsKong pisze:w zasadzie czy ta ropa jest po 100 za baryłkę czy po 40 to i tak nie wiele ma to chyba wpływu na popytpaniczklos pisze:prognozowane = -0.471M rzeczywiste = 1.177MPipsKong pisze:a właśnie, i jak te zapasy tej ropy ???
jedynie o 1.6Mln przeszacowali ;p
kto ma jeździć to i tak jeździ
DayTrading: Środa 02.12.2015
Re: DayTrading: Środa 02.12.2015
The only way is up
ale to są minimalne wahania tak czy siak, samoloty i tak latają , statki pływają itd.
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
highend pisze:myslę, że to dobry pomysłkarnak pisze:U nas wszedłem w eLki po 1890 pod taki wykres:
-- Dodano: 02 gru 2015, 12:49 --
im więcej ludzi tak pisze, oraz tak jak Pedro widzą już 1500 na wig20Zolo pisze:A nasza rodzima giełda po dupie dostaje bez przerwy...
to naprawdę sygnał by kupować. Bez urazy, po prostu tak to działa
Czołem, trzymasz dalej L na W20 ??
Bo widze, ze otworzylem w tym samym pukcie co ty. Zostawilem na noc zobaczymy co jutro.
Myslisz ze Draghi pociagnie w koncu i tą lichą gielde w Polsce. Nalezy sie to odbicie na WIG20 jak i zdechlemu kotu
Jakie są Wasze prognozy eur/usd odnośnie jutrzejszej decyzji ECB?
Tak sobie siedzę i przeglądam to forum i widzę że wszyscy oczekują że jutro Mario zrobi każdemu prezent i pośle Edwarda do czeluści piekieł, a później poprawi go Czarownica z Usasherif14 pisze:Jakie są Wasze prognozy eur/usd odnośnie jutrzejszej decyzji ECB?
Ale mam kilka pytań :
1 czy naprawdę uważacie że kurs edka może spadać w nieskończoność ?
2 Czy naprawdę sądzicie że nie ma porozumienia w tej kwestii na linii FED-EBC?
3 czy bardzo bylibyście zaskoczeni jakby w niedługiej przyszłości edward zapukał w okolice 1,08-1,09?
Pewnie powiecie koleś na głowę upadł, ale:
1 czy tak naprawdę dolar który już jest walutą mocną może być jeszcze wzmacniany przez FED
Czy FED pozwoli na to by wszyscy kupowali taniej w Europie zamiast u nich i by napędzali ich gospodarkę ?
Już dziś prognozują analitycy z usa że kraj wchodzi w powolną recesję gospodarczą która nie wpłynie dobrze na wszelkie wskaźniki.
A teraz co byście powiedzieli jakby Mario stwierdził że dodruku nie będzie , a Fed powiedział ze na chwilę obecną nie podniosą jeszcze stóp ?
skoro ropa jest tańsza i wg. Ciebie konsumpcja jest większa to dlaczego rosną zapasy?PipsKong pisze:ale to są minimalne wahania tak czy siak, samoloty i tak latają , statki pływają itd.
główny powód to że tania ropa powoduję spadek inflacji a nawet deflacje a konsumpcja jest po stronie gospodarki....
co i jak to kombinuj
może wreszcie pęknie to 40$ na WTI i wkrótce zobaczymy 37,
Wcale by mnie to nie zdziwiło, ponieważ na edku pojawiło się dziś WFO, czyli formacja która zapowiada , jeśli nie odwrócenie trendu to przynajmniej korektę. Jeśli tak to SMARTMONEY już znają danebirkof86 pisze:Tak sobie siedzę i przeglądam to forum i widzę że wszyscy oczekują że jutro Mario zrobi każdemu prezent i pośle Edwarda do czeluści piekieł, a później poprawi go Czarownica z Usasherif14 pisze:Jakie są Wasze prognozy eur/usd odnośnie jutrzejszej decyzji ECB?
Ale mam kilka pytań :
3 czy bardzo bylibyście zaskoczeni jakby w niedługiej przyszłości edward zapukał w okolice 1,08-1,09?
1 czy tak naprawdę dolar który już jest walutą mocną może być jeszcze wzmacniany przez FED
Czy FED pozwoli na to by wszyscy kupowali taniej w Europie zamiast u nich i by napędzali ich gospodarkę ?
Już dziś prognozują analitycy z usa że kraj wchodzi w powolną recesję gospodarczą która nie wpłynie dobrze na wszelkie wskaźniki.
A teraz co byście powiedzieli jakby Mario stwierdził że dodruku nie będzie , a Fed powiedział ze na chwilę obecną nie podniosą jeszcze stóp ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
VSA
Witam, audusd czy ktoś oprócz mnie sądzi że dzisiaj będzie 7100? sl powyzej gornej bandy
nawet index ISM jest poniżej 50% co oznacza powolne wyhamowanie i wchodzenie gospodarki w stan nieporządany, dzieje się tak po raz pierwszy od ponad 3 lat, więc już tutaj USA musi powoli zacząć interweniować i osłabiać dolara
To bierz L na Eur/Usd za całe depo!!birkof86 pisze:Tak sobie siedzę i przeglądam to forum i widzę że wszyscy oczekują że jutro Mario zrobi każdemu prezent i pośle Edwarda do czeluści piekieł, a później poprawi go Czarownica z Usasherif14 pisze:Jakie są Wasze prognozy eur/usd odnośnie jutrzejszej decyzji ECB?
Ale mam kilka pytań :
Za kilka tygodni wypłac i możesz nie pracować do końca życia
Co wyście się tak na tego Edwarda zafiksowali??
Ta para od kilkunastu sesji nie zrobiła solidnego ruchu.
W tym czasie na innych parach ruchy po 1000 pips.
Wiem że jutro ważne głowy gadają, ale podłączycie sie pod ruch 100-200 pips zrobiony na 5 minutówce?
Dziś 10 stron i prawie żadnego wykresu, tylko dywagacje że jak Dragi pierdnie to w dół a jak beknie to w góre