DayTrading: Środa 02.12.2015
Re: DayTrading: Środa 02.12.2015
to ja jeszcze inaczej:
1890 to dobre miejsce na WIG20 na odbicie, gdzie mozna zapakować L i ew. zabezpieczyć na BE
i cieszyc się złapaniem dołka.
W takim układzie nawet jak spadnie niżej to straty nie będzie (no chyba, że się otworzy z mega luką w dół).
Po prostu 1890 to miejsce zwrotne tak czy inaczej niezależnie od trendu. I czemu by nie spróbować.
1890 to dobre miejsce na WIG20 na odbicie, gdzie mozna zapakować L i ew. zabezpieczyć na BE
i cieszyc się złapaniem dołka.
W takim układzie nawet jak spadnie niżej to straty nie będzie (no chyba, że się otworzy z mega luką w dół).
Po prostu 1890 to miejsce zwrotne tak czy inaczej niezależnie od trendu. I czemu by nie spróbować.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
fibo-bibo ... szczątki Pana Leonarda naprawdę w grobie się przewracają . . .highend pisze:indeks dolara.
co powie Mario i co zrobi FED.... wykres już to wie.
jak mario spusci edka - to tylko L pakować
FED nie podniesie stóp, edek kosmosie.
I zobaczymy kto się wtedy będzie śmiał i stawiał za pewniaka, że highend przegrał już zakład![]()
żeby było śmieszniej - nie mam żadnych pozycji otwartych na parach walutowych, nie sugerują mnie one więc.
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
To co już czas na podebranie DAXa ?
Wydaje się dobry moment na Lke.
Marian powinien pomóc
Wydaje się dobry moment na Lke.
Marian powinien pomóc

A ja pisząc, że wig-20 spada tylko "cytuję rzeczywistość". W życiu Highend nie naganiam!
don't look at it with your eyes.pedro pisze: fibo-bibo ... szczątki Pana Leonarda naprawdę w grobie się przewracają . . .
try to look through my eyes

-- Dodano: 02 gru 2015, 13:13 --
i jeszcze KGHM
i tu naprawdę nie chodzi o to gdzie jest zawieszone fibo 100... w ogóle nie patrzeć na to poprzez pryzmat fibo, a
tylko i wyłącznie jako linie oporów i wsparć z zasięgiem jak pokazano w okolicach 50 za akcję.
i niby wig20 powinien zlecieć jeszcze skoro KGHM w dół, no ale w indeksie jest jeszcze 19 innych spółek.
-- Dodano: 02 gru 2015, 13:15 --
i to samo na kghm weekly na 'mniejszym trendzie'
wyszło podobnie z zasiegiem.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- atlanticos
- Maniak
pedro pisze:
A tak na serio, to atlanticos king ;P ... nie podlizuję się, tylko DT codziennie czytam i widać co jest...
![]()
Hej Pedro. bez przesady... farta mam

a tak powaznie to moglbys pokazac swoj punkt widzenia edka na dzis? Przyda sie spojrzenie kogos kto wie co robi... Z gory dzieki
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
jak na razie edek odbija 

nie bądź taki skromny, jesteś zajebistym technikiem i co więcej, wiesz na czym polega trejding ... a to już nie częsteatlanticos pisze:pedro pisze:
A tak na serio, to atlanticos king ;P ... nie podlizuję się, tylko DT codziennie czytam i widać co jest...
![]()
Hej Pedro. bez przesady... farta mam
a tak powaznie to moglbys pokazac swoj punkt widzenia edka na dzis? Przyda sie spojrzenie kogos kto wie co robi... Z gory dzieki

wieczorem wrzucę swoje, ale ameryki Ci nie odkryję bo widzimy to samo

zmieniłem nieco swoje podejście do spekulacji/trejdingu z m1/m15 na h4/d1, głównie przez zmianę zajęcia zawodowego i brak czasu na czysty DT, ale w moim przypadku to tylko na dobre wyszło

Jutro też jest dzień.
Ktoś mi może powiedzieć dlaczego np. dax tak spada?
Przebiliśmy wsparcie na h4?
Przebiliśmy wsparcie na h4?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Twoje pieniądze, twoja decyzja.karnak pisze:U nas wszedłem w eLki po 1890 pod taki wykres:
The only way is up