Na moje wycinka tych co mieli L-ki, a jutro upAdamB pisze:Ktoś mi może powiedzieć dlaczego np. dax tak spada?
Przebiliśmy wsparcie na h4?
DayTrading: Środa 02.12.2015
Re: DayTrading: Środa 02.12.2015
Poddaję się, koniec z wierzeniem w złotówkę i odwrót dolara, nie da się ukryć - zabolało. W tym roku złotówka chyba wskoczy na 4.10...
-
Mpapiez
Tyle przetrzymałes, to czemu nie poczekasz do jutra ?Damian2 pisze:Poddaję się, koniec z wierzeniem w złotówkę i odwrót dolara, nie da się ukryć - zabolało. W tym roku złotówka chyba wskoczy na 4.10...
Zauważ że wczoraj ISM był najniższy od 2009 roku - bardzo miśkowato dla dolara.
Teraz całkiem ok ADP a wykres w miejscu stoi.
Jutro nie wiadomo co Draghi zrobi, ale w razie W masz z czego się ewakuować.
O kurr....Damian2 pisze:Poddaję się, koniec z wierzeniem w złotówkę i odwrót dolara, nie da się ukryć - zabolało. W tym roku złotówka chyba wskoczy na 4.10...
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Dane z europy standardowo - słabe, dane z dolara wczoraj owszem słabe ale dzisiaj już były dobre, wierzyłem, że po wczorajszych danych dolar jednak dostanie po dupie, a jednak nie dostał. Odstawiam złotówkę dopóki rządzi PiSMpapiez pisze:Tyle przetrzymałes, to czemu nie poczekasz do jutra ?Damian2 pisze:Poddaję się, koniec z wierzeniem w złotówkę i odwrót dolara, nie da się ukryć - zabolało. W tym roku złotówka chyba wskoczy na 4.10...
Zauważ że wczoraj ISM był najniższy od 2009 roku - bardzo miśkowato dla dolara.
Teraz całkiem ok ADP a wykres w miejscu stoi.
Jutro nie wiadomo co Draghi zrobi, ale w razie W masz z czego się ewakuować.
Tak czy siak można wreszcie chwilę odpocząć i szukać innej okazji
-
Mpapiez
Widzę że jednak pozamykał pozycje.highend pisze:O kurr....Damian2 pisze:Poddaję się, koniec z wierzeniem w złotówkę i odwrót dolara, nie da się ukryć - zabolało. W tym roku złotówka chyba wskoczy na 4.10...
Oj zabolało... szkoda - kupa forsy.
@Damian,
Ja myślę że dolar jeszcze się osłabi i to nieźle w najbliższym czasie, a złotówka za PiS'u na pewno się osłabi, ale to w dłużym czasie jak rozpoczną działania LOTR.
Imo dla mnie jako że głównie eksportuje to bardzo dobra wiadomość, dla całej gospodarki imo też.
Cały świat drukuje, więc czemu my tego wcześniej nie robiliśmy, to nie wiem.
Sam dolar może i tak, problem w tym, że nie do złotówki, prawda jest taka, że cokolwiek powie nowy rząd to to osłabia złotówkę. Kupa czy nie kupa ważne, że to z zarobionej puli a nie z mojego portfela 
-
Tomasz196407
- Fanatyk

Damian nie komentuje tego,Damian2 pisze:Sam dolar może i tak, problem w tym, że nie do złotówki, prawda jest taka, że cokolwiek powie nowy rząd to to osłabia złotówkę. Kupa czy nie kupa ważne, że to z zarobionej puli a nie z mojego portfela
czasem pomyśl o sl?
Chyba zaboli bardziej jak nagle USD/PLN zleci na 3.90Damian2 pisze:Poddaję się, koniec z wierzeniem w złotówkę i odwrót dolara, nie da się ukryć - zabolało. W tym roku złotówka chyba wskoczy na 4.10...
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami