Na moje wycinka tych co mieli L-ki, a jutro upAdamB pisze:Ktoś mi może powiedzieć dlaczego np. dax tak spada?
Przebiliśmy wsparcie na h4?

Na moje wycinka tych co mieli L-ki, a jutro upAdamB pisze:Ktoś mi może powiedzieć dlaczego np. dax tak spada?
Przebiliśmy wsparcie na h4?
Tyle przetrzymałes, to czemu nie poczekasz do jutra ?Damian2 pisze:Poddaję się, koniec z wierzeniem w złotówkę i odwrót dolara, nie da się ukryć - zabolało. W tym roku złotówka chyba wskoczy na 4.10...
O kurr....Damian2 pisze:Poddaję się, koniec z wierzeniem w złotówkę i odwrót dolara, nie da się ukryć - zabolało. W tym roku złotówka chyba wskoczy na 4.10...
Dane z europy standardowo - słabe, dane z dolara wczoraj owszem słabe ale dzisiaj już były dobre, wierzyłem, że po wczorajszych danych dolar jednak dostanie po dupie, a jednak nie dostał. Odstawiam złotówkę dopóki rządzi PiSMpapiez pisze:Tyle przetrzymałes, to czemu nie poczekasz do jutra ?Damian2 pisze:Poddaję się, koniec z wierzeniem w złotówkę i odwrót dolara, nie da się ukryć - zabolało. W tym roku złotówka chyba wskoczy na 4.10...
Zauważ że wczoraj ISM był najniższy od 2009 roku - bardzo miśkowato dla dolara.
Teraz całkiem ok ADP a wykres w miejscu stoi.
Jutro nie wiadomo co Draghi zrobi, ale w razie W masz z czego się ewakuować.
Widzę że jednak pozamykał pozycje.highend pisze:O kurr....Damian2 pisze:Poddaję się, koniec z wierzeniem w złotówkę i odwrót dolara, nie da się ukryć - zabolało. W tym roku złotówka chyba wskoczy na 4.10...
Damian nie komentuje tego,Damian2 pisze:Sam dolar może i tak, problem w tym, że nie do złotówki, prawda jest taka, że cokolwiek powie nowy rząd to to osłabia złotówkę. Kupa czy nie kupa ważne, że to z zarobionej puli a nie z mojego portfela
Chyba zaboli bardziej jak nagle USD/PLN zleci na 3.90Damian2 pisze:Poddaję się, koniec z wierzeniem w złotówkę i odwrót dolara, nie da się ukryć - zabolało. W tym roku złotówka chyba wskoczy na 4.10...