Nie, chodziło mi aktualnie o ten profit co był na dole. Na górze zrboili bardzo fajne FBO na tak zwanym BO (ZL), wiem, że to nie duży profit był do zjedzenia chyba 40-50 pipsów ale to nie ważne ważne że taki układ działa.
Damfry szczerze nie wiem co teraz zrobią i ciężko mi powiedzieć wg mnie mogą iść zarówno up i down nie ważne ja odpuszczam na tę chwilę te parę. Chciałem pokazać tylko, że tak powinny wyglądać wejścia i szukanie pipsów, nie wiem co teraz zrobią i nie chcę główkować bo ja po tym jak zrobili co mieli odpuszczam dalej. Ja tylko 30 pipek wyciągnęłem z tej pary wczoraj, to nie za dużo ale zawsze coś

Tak więc nie wiadomo kto nastęny. Ale zobacz jeszcze Damfry jakby Twój long który chciałeś brać w tamtym tygodniu się udał i tutaj down byś poleciał to mógłby już być fajny zarobek na ok 100 pipek i to była właśnie takie w miarę klatrowne sytuacje, ktorych należy szukać i powtarzać to.
Aktualnie czekam na dane z GBP i zobaczymy co pokażą. Na dużo parach widzę down GBP ale dane to dane mogą wszystko zmienić
P.S. Daję zrzut jeszcze wydaje mi się jaśniejszy dla lepszego spojrzenia mam nadzieję że to już wszystko rozjaśni.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.