BO & FBO
Re: BO & FBO
Można dzisiaj rano było wchodzić w longi na aud/nzd i teraz zrobili fajną rzeczy na gbp/aud na sell dalej wg mnie, chociaz trzeba uważać bo dane za godzinę ale dorzuciłem na tym zawijasie
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
Mam to eurnzd L, zobaczymy czy coś z tego wyjdzie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"
JA się załadowałem ponownie jeszcze w S na nzd/jpy, nie wiem co z tego bedzie ale ogólnie moje założenie jest takie. Cały czas jestem za S, więc szuakam wejść w S. I teraz tak lekko zawrócili (choc nie tak jakbym chciał) ale mniejsza z tym najważniejsze co widze i kiedy wchodzę to to że zrobili momo w tym wypadku na M15 jest ono wyraźna i następnie powrót do tego momo (ZL) i nawrót czyli wicki w kierunku strat i ciało w moim kierunku i jazda i zobaczymy co z tego wyjdzie. Ale SL nieduży a profit sotusnkowo duży cały czas wg mnie będą celować z W1 docelowo. Co mnie nie do końca przekonuje w tym trejdzie to wygląd świec H1 dlatego zawsze jestem gotowy wyjść z trejdu zanim dojdą do mojego SL. Stąd jak pisałem wcześniej nie sugerować się moimi zagranimi bo ja dynamicznie staram się dostosowac do rynku i jezeli rynek się zmienia to ja też próbuję,
Panowie, a usd/chf? Jesteśmy w ciekawym miejscu, mamy już objęcie d1, teraz wracamy, może żeby zrobić szpilę... co myślicie?
Wygląda na to że usd dzisiaj oberwie na wszystkich parach. Ja mam na razie nzdusd L. Zobaczcie ile FBO na gbpcad H4. Może byc ładna bomba jak to ruszy w dół. O ile ruszy 

No zobaczymy niedługo dane ja dzisiaj poza rnkiem od rana. Wkurzyłem sie strasznie bo wyszedłem na korekcie rano z GBP/AUD a jak zobaczyłem potem że idealnie polecieli jeszcze ponad kilkadziesiąt dobrych pipek to mnie trochę zeźliło ale zobaczcie jak ostatnio ten GBP/AUD pojechał, idealnie i nie trzeba było długo czekać na pełny ruch raptem 1,5 dnia 

Kużwa jednak od mojego TP jeszcze ponad 100 w dół sie zesrali ehh i co wszedłeś bfx ten gbp/cad?
Spokojnie Czerwinek, Ty przynajmniej cos z tego urwales. Tak, mam gbpcad. Nzdusd tez zaczelo dawac. Obie pozycje sa tylko na dzisiaj.
Ja też siedze w tym gbp/cad ale nie chciałbym trzymać na weekend i nie wiem czy zamykać czy czekać do tej ZL w okolicach 2.0200 ale podejrzewam że nie dojdą dzisiaj tam bo już za późno, a tak swoją drogą myślałem że mocniej będą bujać po danych z CAD
bfx ja sobie tak jeszcze myślę o tym gbp/aud i zastanawiam się jak to zrobić aby taki ruch mocniejszy wyczuć
? Kurcze od mojego TP bez praktycznie żadnej korekty jeszcze 200 pipsów poszli. Czasami jest tak na parach że jest korekta jazda w dół korekta i jazda w dół i ja staram się wychodzić na korektach i dokładać. Ale tutaj bez żadnej cofki ruszli ostro przez ostatnie dwa na tym gbp/aud może trzeba czasami jedną pozycję poświęcić i albo bedzie SL lub BE a wyjść dopiero kiedy jest solidny sygnał na korektę. A ja czasami widzę korekta z M5 lub M15 i wychodze a potem się okazuje że to taka mini korekta. No nic będzie trzeba mocniej obserwowac i może się nauczyć kiedy i jak robią że jadą ostro w dół bez korekt 
Kurczę ja siędzę dwoma pozycjami w gbp/cad na sell co mnie nie cieszy za bardzo bo wczoraj w teatrze jeszcze byłem i jak wyszedłem to już rynek zamknięty był
No nic narazie pozycje na plus ale wiadomo co czasami dzieję się po weekendzie a jakoś mnie nie przekonali na solidne sell ale zobaczymy najwyżej bedzie strata 

Kurczę ja siędzę dwoma pozycjami w gbp/cad na sell co mnie nie cieszy za bardzo bo wczoraj w teatrze jeszcze byłem i jak wyszedłem to już rynek zamknięty był