HotForex
Re: HotForex
Bardzo dziekuje za odpowiedz 

- bartek1916
- Pasjonat
hotfx reklamuje nowa promocje. jak zwykle do zgarniecia apple 
https://www.hotforex.com/pl/landing-pag ... ntest.html

https://www.hotforex.com/pl/landing-pag ... ntest.html
Ciekawa sprawa. Uczestniczył ktoś z Was w tym lub w jakiejś wcześniejszej edycji?
no naprawde promocja w z kosmosu, 400 lotów (5 $ daje byle jaki ib rabatu/na lot) i sobie można samemu kupić za 2 k$ , dwa mac booki ...
Rozumiem, ze najpierw rejestrujesz sie jako IB a potem sam otwierasz przez swoje IB rachunek i dzieki temu zgarniasz prowizje za obrot - wszyst ok, tyle ze wiekszosc regulaminow nie pozwala na zarabianie jako IB ze swoich inwestycji wiec trzeba by bylo otwierac na znajomych itd. Slaba opcja...
Dodatkowo, często brokerzy wymagają umieszczenia informacji/linku na stronie internetowej (też nie byle jakiej) oraz systematycznego pozyskiwania klientów (inaczej mogą wypowiedzieć umowę) itd. itp. Ogólnie działanie na krótką metę :).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
nie doprecyzowałem z tym ib. chodzi o to że są firmy zewnętrzne które proponują ok. 5$ zwrotu akurat w hot forex i nie trzeba samemu zakładać konta IB. firm nie bede polecał bo google pod hasłem rebates, cashback dają odpowiedź.
Przy każdej promocji najlepiej zacząć od przeczytania regulaminu :Venomouss pisze:nie doprecyzowałem z tym ib. chodzi o to że są firmy zewnętrzne które proponują ok. 5$ zwrotu akurat w hot forex i nie trzeba samemu zakładać konta IB. firm nie bede polecał bo google pod hasłem rebates, cashback dają odpowiedź.
3.5 Rachunki inwestycyjne biorące udział w Promocji HotForex Poland nie mogą brać
jednocześnie udziału w Programie Afiliacyjnym HotForex. Oznacza to, że Partnerzy HotForex
nie mogą otrzymywać prowizji z obrotu dokonywanego na rachunkach biorących udział w
Promocji HotForex Poland.
I to tyle w temacie rabatów , cashbacków i prowizji IB

Wojta$ pisze:Przy każdej promocji najlepiej zacząć od przeczytania regulaminu :Venomouss pisze:nie doprecyzowałem z tym ib. chodzi o to że są firmy zewnętrzne które proponują ok. 5$ zwrotu akurat w hot forex i nie trzeba samemu zakładać konta IB. firm nie bede polecał bo google pod hasłem rebates, cashback dają odpowiedź.
3.5 Rachunki inwestycyjne biorące udział w Promocji HotForex Poland nie mogą brać
jednocześnie udziału w Programie Afiliacyjnym HotForex. Oznacza to, że Partnerzy HotForex
nie mogą otrzymywać prowizji z obrotu dokonywanego na rachunkach biorących udział w
Promocji HotForex Poland.
I to tyle w temacie rabatów , cashbacków i prowizji IB
400 lotów robie,i mam 2k$ zwrotu bez promocji .. ludzie albo od brokerów jesteście albo z liczeniem kasy jakiś problem jest...
Większość promocji jest adresowana do tych , którzy nie umieją liczyć
.
Masz 100% racji , ja natomiast miałem na myśli to , że nie da się zarejestrować jako IB i jednocześnie brać udział w promocji i inkasować prowizję ( akurat brokerzy umieją liczyć całkiem nieźle wbrew temu co się niektórym wydaje). Niefortunnie zacytowałem Ciebie odnosząc się do postu kilka pozycji wyżej.

Masz 100% racji , ja natomiast miałem na myśli to , że nie da się zarejestrować jako IB i jednocześnie brać udział w promocji i inkasować prowizję ( akurat brokerzy umieją liczyć całkiem nieźle wbrew temu co się niektórym wydaje). Niefortunnie zacytowałem Ciebie odnosząc się do postu kilka pozycji wyżej.