HotForex

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
6
33%
Poza paroma minusami są ok
2
11%
Przeciętny
6
33%
Mają wiele wad
1
6%
Stanowczo odradzam:
3
17%

Liczba głosów: 18

Awatar użytkownika
Darooo
Gaduła
Gaduła

Re: HotForex

Nieprzeczytany post autor: Darooo »

Bardzo dziekuje za odpowiedz :564:

Awatar użytkownika
bartek1916
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: bartek1916 »

hotfx reklamuje nowa promocje. jak zwykle do zgarniecia apple :)
https://www.hotforex.com/pl/landing-pag ... ntest.html

graham67
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: graham67 »

Ciekawa sprawa. Uczestniczył ktoś z Was w tym lub w jakiejś wcześniejszej edycji?

Awatar użytkownika
Venomouss
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Venomouss »

no naprawde promocja w z kosmosu, 400 lotów (5 $ daje byle jaki ib rabatu/na lot) i sobie można samemu kupić za 2 k$ , dwa mac booki ...

rybus
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: rybus »

Rozumiem, ze najpierw rejestrujesz sie jako IB a potem sam otwierasz przez swoje IB rachunek i dzieki temu zgarniasz prowizje za obrot - wszyst ok, tyle ze wiekszosc regulaminow nie pozwala na zarabianie jako IB ze swoich inwestycji wiec trzeba by bylo otwierac na znajomych itd. Slaba opcja...

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Dodatkowo, często brokerzy wymagają umieszczenia informacji/linku na stronie internetowej (też nie byle jakiej) oraz systematycznego pozyskiwania klientów (inaczej mogą wypowiedzieć umowę) itd. itp. Ogólnie działanie na krótką metę :).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
Venomouss
Pasjonat
Pasjonat

nie doprecyzowałem z tym ib. chodzi o to że są firmy zewnętrzne które proponują ok. 5$ zwrotu akurat w hot forex i nie trzeba samemu zakładać konta IB. firm nie bede polecał bo google pod hasłem rebates, cashback dają odpowiedź.

Awatar użytkownika
Wojta$
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Wojta$ »

Venomouss pisze:nie doprecyzowałem z tym ib. chodzi o to że są firmy zewnętrzne które proponują ok. 5$ zwrotu akurat w hot forex i nie trzeba samemu zakładać konta IB. firm nie bede polecał bo google pod hasłem rebates, cashback dają odpowiedź.
Przy każdej promocji najlepiej zacząć od przeczytania regulaminu :

3.5 Rachunki inwestycyjne biorące udział w Promocji HotForex Poland nie mogą brać
jednocześnie udziału w Programie Afiliacyjnym HotForex. Oznacza to, że Partnerzy HotForex
nie mogą otrzymywać prowizji z obrotu dokonywanego na rachunkach biorących udział w
Promocji HotForex Poland.

I to tyle w temacie rabatów , cashbacków i prowizji IB :D

Awatar użytkownika
Venomouss
Pasjonat
Pasjonat

Wojta$ pisze:
Venomouss pisze:nie doprecyzowałem z tym ib. chodzi o to że są firmy zewnętrzne które proponują ok. 5$ zwrotu akurat w hot forex i nie trzeba samemu zakładać konta IB. firm nie bede polecał bo google pod hasłem rebates, cashback dają odpowiedź.
Przy każdej promocji najlepiej zacząć od przeczytania regulaminu :

3.5 Rachunki inwestycyjne biorące udział w Promocji HotForex Poland nie mogą brać
jednocześnie udziału w Programie Afiliacyjnym HotForex. Oznacza to, że Partnerzy HotForex
nie mogą otrzymywać prowizji z obrotu dokonywanego na rachunkach biorących udział w
Promocji HotForex Poland.

I to tyle w temacie rabatów , cashbacków i prowizji IB :D

400 lotów robie,i mam 2k$ zwrotu bez promocji .. ludzie albo od brokerów jesteście albo z liczeniem kasy jakiś problem jest...

Awatar użytkownika
Wojta$
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Wojta$ »

Większość promocji jest adresowana do tych , którzy nie umieją liczyć :mrgreen: .
Masz 100% racji , ja natomiast miałem na myśli to , że nie da się zarejestrować jako IB i jednocześnie brać udział w promocji i inkasować prowizję ( akurat brokerzy umieją liczyć całkiem nieźle wbrew temu co się niektórym wydaje). Niefortunnie zacytowałem Ciebie odnosząc się do postu kilka pozycji wyżej. :564:

ODPOWIEDZ