HotForex

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
ODPOWIEDZ

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
6
33%
Poza paroma minusami są ok
2
11%
Przeciętny
6
33%
Mają wiele wad
1
6%
Stanowczo odradzam:
3
17%

Liczba głosów: 18

Awatar użytkownika
Venomouss
Pasjonat
Pasjonat

Re: HotForex

Post autor: Venomouss »

Wojta$ pisze:Większość promocji jest adresowana do tych , którzy nie umieją liczyć :mrgreen: .
Masz 100% racji , ja natomiast miałem na myśli to , że nie da się zarejestrować jako IB i jednocześnie brać udział w promocji i inkasować prowizję ( akurat brokerzy umieją liczyć całkiem nieźle wbrew temu co się niektórym wydaje). Niefortunnie zacytowałem Ciebie odnosząc się do postu kilka pozycji wyżej. :564:

nie no luz , z tym masz rację , ja może zbyt zawile chciałem przekazać prostą kwestię..

Awatar użytkownika
bartek1916
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: bartek1916 »

Jesli mozna uzywac konta PAMM to podpiac sie do jakiegos providera ;)
https://v2pamm.hotforex.com/en/index.html

graham67
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: graham67 »

Czy ja wiem czy to taka zła promocja? Niektórzy brokerzy nic nie dają za obrót. Ja przez niecały tydzien wykrecilem już 30 lotów, więc 150 na ipada nie jest taka zła opcja.

Venomouss pisze:no naprawde promocja w z kosmosu, 400 lotów (5 $ daje byle jaki ib rabatu/na lot) i sobie można samemu kupić za 2 k$ , dwa mac booki ...

kamiecfx
Bywalec
Bywalec

Post autor: kamiecfx »

Ja tam uwazam ze specjalnie dla promocji nie ma co od razu brokerow zmieniac, tak samo zwrot prowizji itd, zawsze to co dla mnie najwazniejsze to sama egzekucja zlecen i warunki handlowe a dopiero potem dodatki. Jak ktos ma rachunek w Hot Forex to promocja zla nie jest, ale jak ty masz taki zwrot prowizji to tez jest bardzo dobrze i kazdy jest zadowolony :)

Swoja droga to spory obrot robisz :)

marcin48623
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcin48623 »

Wiadomo, jakość jest na pierwszym miejscu bo jeżeli jakość będzie słaba to bonusy nic nie dadzą :) W przypadku hot forex raczej nie ma sie czym przejmowac.

graham67
Stały bywalec
Stały bywalec

A próbował ktos z Was opcji PAMM w hot forex? Tak patrzę na tabelę tych najlepszych zarządzających i wygląda to zachęcająco.....

Awatar użytkownika
bartek1916
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: bartek1916 »

ja sie dlugi czas temu przygladalem i spojrzysz na glowny ranking to niektorzy rzeczywiscie wymiataja. ja wole sam grac ale jak chcesz to mozesz z tego co kojarze ustawic sobie wielkosc lota. dajesz minimum i testujesz

graham67
Stały bywalec
Stały bywalec

No właśnie myślę, aby w to wejść. Te zyski po kikaset procent są kuszące. Widzę zdarzają się u zarządzających obsuwy kapitalu, ale wielu dobrze sobie radzi. Muszę to jeszcze ogarnać i jakiegoś wybrać.

jackub

Post autor: jackub »

graham67 pisze:No właśnie myślę, aby w to wejść. Te zyski po kikaset procent są kuszące. Widzę zdarzają się u zarządzających obsuwy kapitalu, ale wielu dobrze sobie radzi. Muszę to jeszcze ogarnać i jakiegoś wybrać.
(Floating P/L -120306.0)
(Floating P/L-110883.92)
(Floating P/L -49689.82)

Awatar użytkownika
aniacfiszan
Gaduła
Gaduła

Post autor: aniacfiszan »

Nie na każdym pamm tak jest . Są pammy gdzie wszystkie zlecenia są z sl i to bez gridu itp., stały wolumen, a floating jest często na plusie.

ODPOWIEDZ