http://acemarketu.com/?p=118058
bajki disney lubie w nawiązaniu do akcji "jak ktoś chce to mu sprzedam kilka po okazyjnej cenie "karnak pisze:Lubicie coca colę?
A nie mówiłem .nowy joker pisze:To uważaj bo jeszcze dziś ci wytnie sllukpiasek pisze:dax pompa w górę do 11400 sl 11300
1.09300 - Weekly Pivot - tam zmierzająpl-samurai pisze:... ale jaja juz mnie nic nie zdziwi co do EUR/USD.
pl-samurai pisze:... ale jaja juz mnie nic nie zdziwi co do EUR/USD.
wrzuciłeś BUY 10 minut temu licząc na D_R1 ?niemiaszek pisze:pl-samurai pisze:... ale jaja juz mnie nic nie zdziwi co do EUR/USD.
cały czas pracują nad kształem świec W i M... dla mnie knoty się nie liczą, tylko wartości O, H, L, C![]()
dzień się jeszcze nie skończył, ale zabawa przednia![]()
Możesz podać przykłady, że te pivoty działają, bo z tego co tu wklejacie na forum (choćby żaba) to widzę, że wykresy je po prostu olewają.highend pisze:1.09300 - Weekly Pivot - tam zmierzająpl-samurai pisze:... ale jaja juz mnie nic nie zdziwi co do EUR/USD.
ale przegięli pałę dziś zdrowo - generalnie wszystko pokazuje, że dolar king power i kupować dolara...
jadą z koksem cały czas![]()
![]()
wszystko znowu zdycha - kiwi, kangur... edek rzecz jasna...
o pivoty pytaj Niemiaszka - to jest ekspert w tej dziedzinie....karnak pisze: Możesz podać przykłady, że te pivoty działają, bo z tego co tu wklejacie na forum (choćby żaba) to widzę, że wykresy je po prostu olewają.