http://acemarketu.com/?p=118058
DayTrading: Piątek 31.07.2015
Re: DayTrading: Piątek 31.07.2015
te wszystkie spółki w USA, które wywaliły na +15 czy nawet +20%.... po wynikach.... jak Amazon czy Google... to mi śmierdzi na kilometr korektą.... zresztą Apple już pokazał drogę.
Amazon i Google - to są jak dla mnie świeczki zakańczające aktualny trend wzrostowy (świeczki monthly - mega ogromne).
a co do edka - to co teraz?
ubrali ludzi w eLki po dzisiejszym kosmicznym wystrzale i opadli ponad 50% wzrostu. Sumarycznie pewnie pójdą UP, ale nie zdziwi mnie teraz jakieś walnięcie do 1.085 na przykład 
nie chcę już nic pisać, że pójdzie w górę czy w dół..... ale namieszali przez ostatnie 3 dni trochę za ostro.
Amazon i Google - to są jak dla mnie świeczki zakańczające aktualny trend wzrostowy (świeczki monthly - mega ogromne).
a co do edka - to co teraz?
nie chcę już nic pisać, że pójdzie w górę czy w dół..... ale namieszali przez ostatnie 3 dni trochę za ostro.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
bajki disney lubie w nawiązaniu do akcji "jak ktoś chce to mu sprzedam kilka po okazyjnej cenie "karnak pisze:Lubicie coca colę?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- pl-samurai
- Pasjonat

... ale jaja juz mnie nic nie zdziwi co do EUR/USD.
- nowy joker
- Pasjonat

A nie mówiłem .nowy joker pisze:To uważaj bo jeszcze dziś ci wytnie sllukpiasek pisze:dax pompa w górę do 11400 sl 11300
1.09300 - Weekly Pivot - tam zmierzająpl-samurai pisze:... ale jaja juz mnie nic nie zdziwi co do EUR/USD.
ale przegięli pałę dziś zdrowo - generalnie wszystko pokazuje, że dolar king power i kupować dolara...
jadą z koksem cały czas
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum

pl-samurai pisze:... ale jaja juz mnie nic nie zdziwi co do EUR/USD.
cały czas pracują nad kształem świec W i M... dla mnie knoty się nie liczą, tylko wartości O, H, L, C
dzień się jeszcze nie skończył, ale zabawa przednia
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
wrzuciłeś BUY 10 minut temu licząc na D_R1 ?niemiaszek pisze:pl-samurai pisze:... ale jaja juz mnie nic nie zdziwi co do EUR/USD.
cały czas pracują nad kształem świec W i M... dla mnie knoty się nie liczą, tylko wartości O, H, L, C![]()
dzień się jeszcze nie skończył, ale zabawa przednia![]()
a tu rozjechali jak czołgiem....
Możesz podać przykłady, że te pivoty działają, bo z tego co tu wklejacie na forum (choćby żaba) to widzę, że wykresy je po prostu olewają.highend pisze:1.09300 - Weekly Pivot - tam zmierzająpl-samurai pisze:... ale jaja juz mnie nic nie zdziwi co do EUR/USD.
ale przegięli pałę dziś zdrowo - generalnie wszystko pokazuje, że dolar king power i kupować dolara...
jadą z koksem cały czas![]()
![]()
wszystko znowu zdycha - kiwi, kangur... edek rzecz jasna...
o pivoty pytaj Niemiaszka - to jest ekspert w tej dziedzinie....karnak pisze: Możesz podać przykłady, że te pivoty działają, bo z tego co tu wklejacie na forum (choćby żaba) to widzę, że wykresy je po prostu olewają.
a działają jako wsparcia/opory..... i reakcja na nie jest. Co nie znaczy, że nie są do przebicia.