nie wiem jak złoto, ale Platyna nie spadnie poniżej 900...... takie mam wyznaczenie... więc jeśli złoto spadnie to niedużopik pisze:http://www.money.pl/gospodarka/wiadomos ... 70587.html Trzeba się pakować w Eski i czekać na to 350 ;-) Dla mnie tego typu eksperci powinni stawiać cały swój majątek na swoją prognozę, wtedy można byłoby ich uznać za ekspertów, albo bankrutów, a tak to bardziej przypominają klaunów.

A jesli Platyna spadnie poniżej 900 (dajmy na to na 800) to pier**** tym całym forexem i wyjadę w Bieszczady bo wówczas będę wiedział, że to nie działa.
i jeszcze dodam bo już dopijam conieco, że zboża lecą w dół po raz kolejny z winy dolara (pszenica, kukurydza, soja) - bo cicho o zbożach, a te sobie spadają.... i targety mam bardzo ciekawe (już podawałem parę miesięcy temu tylko nie przewidziałem wyskoku tego co miał ostatnio miejsce)... natomiast pszenica powinna spaść nawet na 400-430..... soja 800-820... kukurydza zagadka.... 260-300 możliwe. I tam ładuje L po same jaja na tych poziomach. Poczekam. Wolę L niż S.
I to całe pitolenie o podwyżakch stóp to jest jeden wielki przerost formy nad treścią. Moim zdaniem podwyżka stóp USD spowoduje długiego pina na wszystkim