DayTrading: Czwartek 09.07.2015
Re: DayTrading: Czwartek 09.07.2015
zgadzam sie, że edek i złoto w dół...
patrze na usdpln caly czas i widze tam wzrosty i jak mawia Niemiaszek: "niedokonczony temat".....
nie wiem co z indeksami, chyba dzisiaj taka zmyła.... i rzeznik.....
no nic - jutro sie wyjasni chyba. A jak nie to po weekendzie będzie jasne.
W sumie z daxem mam taki scenario w głowie (czyste gdybanie), że poleci na UP na owe 11300 z hakiem, a moze i wyzej.... podomyka wszystkie luki - wszystko zwiazanie "z dogadaniem się" z grecją..... a potem "JEBUT!"

patrze na usdpln caly czas i widze tam wzrosty i jak mawia Niemiaszek: "niedokonczony temat".....
nie wiem co z indeksami, chyba dzisiaj taka zmyła.... i rzeznik.....
no nic - jutro sie wyjasni chyba. A jak nie to po weekendzie będzie jasne.
W sumie z daxem mam taki scenario w głowie (czyste gdybanie), że poleci na UP na owe 11300 z hakiem, a moze i wyzej.... podomyka wszystkie luki - wszystko zwiazanie "z dogadaniem się" z grecją..... a potem "JEBUT!"
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
imho USD PLN leci na 4.02
tak śmiesznie
zobaczymy
tak śmiesznie
zobaczymy
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Rzeźnik odbił ładnie od wzrostowego f50 więc powinien teraz wypadałoby mu frunąć w okolice 188,5
Co Wy na to?
https://www.tradingview.com/x/9pFGLkoW/
https://www.tradingview.com/x/9pFGLkoW/
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum

jak dobrze popatrzysz i uważnie czytałeś moje dwa wpisy w DT to wczoraj na kablu dokładnie to zrobili, gdyż mieli nie załatwiony temat od dawna i go idealnie trzasnęli, więc teraz w grze jest wersja w drugą stronę i do końca tygodnia powinni się wyrobić...highend pisze:zgadzam sie, że edek i złoto w dół...
patrze na usdpln caly czas i widze tam wzrosty i jak mawia Niemiaszek: "niedokonczony temat...
nie mam zdrowia do nich , bo popołudniu 2 fajne pozycje dzisiaj miałem na edku i ejku, więc dniówka byłaby ok, ale nie mogłem dłużej zostać w pracy i siedzieć przy ekg, a cena idealnie do moich TP doleciała... standardowa złośliwość pejsów, tzn.: górali z góry Synaj
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
w Niedziele znow luka
na koncowym posiedzenie ostateczna decyzja albo Grexit albo porozumienie pseudo i kupienie znowu czasu
Witam spekulantów.
Czy waszym zdaniem na h1/h4 na edku nie rysuje się przypadkiem ORGR? (aktualnie prawe R)
Czy waszym zdaniem na h1/h4 na edku nie rysuje się przypadkiem ORGR? (aktualnie prawe R)
to co tu wypisuję, to TYLKO moje prywatne wróżby i pierdoły - raczej bez pokrycia i sensu. Nie biorę za nie ŻADNEJ odpowiedzialności. 
- roberttheus
- Maniak

sądzę że nadchodzi wielki upragniony krach.. chińska giełda, bankructwo grecji.. obecnie S na dax jest dobrym momentem
windsurfing na falach trendu
Nie napalaj się tak. Nie wiadomo co jeszcze Chińczycy wymyślą, żeby podpompować giełdę.
- pl-samurai
- Pasjonat

Edward pieknie sie odbil.