Odcinają im jutro prąd za niepłacenie rachunków i nie bedą mogli wysłać tego "ostatecznego" faxu z propozycjami.Ali pisze:a co ma być z grecja jutro?
Podobno z aten ma jechać konno goniec.
Odcinają im jutro prąd za niepłacenie rachunków i nie bedą mogli wysłać tego "ostatecznego" faxu z propozycjami.Ali pisze:a co ma być z grecja jutro?
Konie to oni zjedli już w zeszłym tygodniu, będzie goniec biegł do Brukseli ale jeszcze trwają poszukiwania sandałów dla niego choć plotka mówi że sandały też podobno już zjedzoneshogomad pisze:Odcinają im jutro prąd za niepłacenie rachunków i nie bedą mogli wysłać tego "ostatecznego" faxu z propozycjami.Ali pisze:a co ma być z grecja jutro?
Podobno z aten ma jechać konno goniec.
Trudno powiedzieć, w zasadzie nie ma jakichś przeciwwskazań, ale z drugiej strony, jak dzisiaj skończą zbyt wysoko jutro rano ciężko będzie im ciągnąć indeks w górę. Chyba, że dzisiaj podciągną, a jutro zjazd w dół. Obecnie jest tyle czynników, że lepiej odpuścić sobie grę do poniedziałku ;-)uciekinier pisze:Konie to oni zjedli już w zeszłym tygodniu, będzie goniec biegł do Brukseli ale jeszcze trwają poszukiwania sandałów dla niego choć plotka mówi że sandały też podobno już zjedzoneshogomad pisze:Odcinają im jutro prąd za niepłacenie rachunków i nie bedą mogli wysłać tego "ostatecznego" faxu z propozycjami.Ali pisze:a co ma być z grecja jutro?
Podobno z aten ma jechać konno goniec.![]()
Zrobi ten Daxiu dzis jeszcze te 11050 ?
Patrząc na ten wykres wychodzi, że powinni spadać. Można odnaleźć wiele podobnych sytuacji na DAX (nawet patrząc tylko na ten wykres) - kilka zielonych świec z rzędu po czym na drugi dzień luka lub spadki. Ja już myślę tylko, żeby pozamykać pozycję przed weekendem ;-)Lolo pisze:Przypuszczam ze dziesiejszy szczyt mamy juz za soba.
Mamy ciekawa swieczke na 1h,
Teraz brakuje dlugiej czerownej
A mi wychodzi, że na NZDUSD w okolice 0.68 dolecimy i tam się dalej rozstrzygnie akcjahighend pisze:oj będzie kiwi power.....
kolejne poziomy zaznaczone jak widać...![]()
audnzd szykuje się do wyjścia dołem...
nie wiem czy tak MLEKO chce podrożeć, ale tekst kolegi Cugana apropo złota i jedzenia miał głębsze znaczenie, a przez wielu został tak hmm...wyśmiany.
Masz zablokowany port. To samo mam w pracy. MT4 działa po tym samym porcie co torrentyjabada pisze:czy działa wam Mt4 w AM ?
Jestem zalogowany a w lewym dolnym rogu jest napis błąd.
Nie wiem może zależy to od dostawcy neta? Próbuję zalogować się w Ikeii i przeglądarka dzieła a mt4 nie?!