gorzej(albo lepiej dla niektórych) jak tą luką zasięg tej flagi zrealizujaTGV2 pisze: technicznie orgr jest pod oporem LT ,
przy dobrym zakończeniu szczytu niedzielnego, pszeskocza luka 200 pip i wszyscy będą zadowoleni
DayTrading: Czwartek 09.07.2015
- atlanticos
- Maniak

Re: DayTrading: Czwartek 09.07.2015
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Będziesz miał o połowę mniej zabezpieczeniawaz69 pisze:Tak z innej beczki mam pytanie:
w związku ze zmianą lewara na 1/100 z 1/200 w bossie, jeżeli mam otwarte pozycje z depozytem na poziomie 425 zł to po wejściu zmian, depo zwiększy się z automatu na 850 mniej więcej tak? (zdejmą mi z wolnych środków - teraz ok 1600zł)
Wynik z otwartych poz. (strata)powiedzmy że się nie zmieni się ale zmieni się poziom zabezpieczenia w % i tu pytanie na ile?? Bo MC jest jeśli pamiętam po przekroczeniu 30% (teraz mam 470%). Wie ktoś jak to wyliczyć???
Tak się liczy: (425+1600)/425*100 = 476%
czyli 476% / 2
-- Dodano: czw 09-07-2015, 22:41 --
Grecja coś wysłała - bo dopiero dziś usiadlem a nie włączam już TV...
-- Dodano: czw 09-07-2015, 22:43 --
Sam se odpowiem - znalazłem
Rzecznik szefa eurogrupy potwierdza, że propozycje dotarły
JUTRO rząd podda te propozycje pod głosowanie w greckim parlamencie - ma to służyć ich uwiarygodnieniu
Schaeuble powiedział, że umorzenie części długu nie wchodzi w grę, ale sytuację Greków można poprawić poprzez redukcję odsetek i wydłużenie zapadalności
Czekamy zatem na głosowanie oraz na reakcję kredytodawców, gdyż zawartości greckiego dokumentu jeszcze nie poznaliśmy
"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom" 
Kilka dni temu kłóciłeś się z Nowym, że nie wyjdą dołematlanticos pisze:cięzko będzie.... jesteśmy już po drugiej stronie lustra na d1TGV2 pisze:bardzo mozliwe ,wyciagniecie edka pod szczyt Strefy Eurowaz69 pisze:Witam spekulantów.![]()
Czy waszym zdaniem na h1/h4 na edku nie rysuje się przypadkiem ORGR? (aktualnie prawe R)
target na jutro 1.1111 i niedziela open luka 222pip-1.3333
https://www.tradingview.com/x/OuO0zthz/
Podoba mi się ta pani
może już dyskontują rynek powoli 
George
Utrzymywanie zerowych stóp jest już zbyt ryzykowne
FED powinien powoli i konsekwentnie zacząć zaciskanie polityki monetarnej
Popyt konsumencki wygląda solidnie, po problemach w I kw. nie ma już śladu
Szefowa FED z Kansas oczywiście jak zwykle w jastrzębim nastroju,
George
Utrzymywanie zerowych stóp jest już zbyt ryzykowne
FED powinien powoli i konsekwentnie zacząć zaciskanie polityki monetarnej
Popyt konsumencki wygląda solidnie, po problemach w I kw. nie ma już śladu
Szefowa FED z Kansas oczywiście jak zwykle w jastrzębim nastroju,
"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom" 
plan B ---jesli program pomocowy dla Grecji nie zostanie zatwierdzonyatlanticos pisze:gorzej(albo lepiej dla niektórych) jak tą luką zasięg tej flagi zrealizujaTGV2 pisze: technicznie orgr jest pod oporem LT ,
przy dobrym zakończeniu szczytu niedzielnego, pszeskocza luka 200 pip i wszyscy będą zadowoleni(taki joke)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Inwestowanie nie powinno być łatwe. Każdy, kto uważa, że inwestowanie jest łatwe, jest głupi".
Nie bądź głupi!
Nie bądź głupi!
zamknęli mi w AM pozycję na kablu o godz 00.11 bez mojej ingerencji :-O
czyżby to miało związek ze zmiana lewara?
choć sprawdziłem i na rachunku mam nadal 1:500
czyżby to miało związek ze zmiana lewara?
choć sprawdziłem i na rachunku mam nadal 1:500
- atlanticos
- Maniak

na posty Nowego od kilku tygodni nie odpowiadam wogole bo z trolami nie dyskutuje wiec nie moglem sie z nim kłócic kilka dni temu... co nie znaczy ze nie zakladalem wzrostow w rozmowach z innymi użytkownikami, ale skoro wyszlismy dolem to przeciez nic wielkiego sie nie stalo i chetnie z tego skorzystam... a Ty chcesz cos merytorycznego wniesc do forum bo nie wiem czemu ma służyc Twoj post? Wykresu Twojego nie widzialem jeszcze ani jednego wiec nie bardzo chyba mamy o czym dyskutowac...ext11 pisze:
Kilka dni temu kłóciłeś się z Nowym, że nie wyjdą dołem
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz