Witaj,
astra pisze:Witam

Mam kilka pytań dot. FXPRO i proszę o możliwie szczere (nie marketingowe) odpowiedzi:
Oj inaczej nie śmiałbym pisać

.
astra pisze:1. Obecnie FXPRO ma rewelacyjne warunku obrotu akcjami- czy wiadomo jak długo te warunki zostaną utrzymane, czy są ona na stałe, czy to tylko czasowa promocja ?
Nic mi na ten temat nie wiadomo, żeby była to tymczasowa promocja. Ogólnie FxPro mocno obniżyło opłaty na wszystkim co się da, począwszy od prowizji na ECN, przez futures, po spready na walutach. Myślę, że to całkowita zmiana polityki, a nie chwilowy wabik.
astra pisze:2. Jaki jest minimalny depozyt do konta z akcjami ? Czy depo może być w PLN ?
Konto z akcjami, czyli konto MT4?

Oficjalnie min. depozyt wynosi 500 USD ale można wpłacić nawet 3 razy mniej i nie będą robili z tego tytułu problemu.
astra pisze:3. Na demo jest bardzo duży problem z wykresami na akcjach- krótka historia, bardzo duże przekłamania na wykresie w porównaniu do innych brokerów również oferujących te same akcje- czy na rachunku Live wykresy i historia są lepszej jakości ?
Wrzuć screen konkretnego wykresu to zaraz zrobię to samo z konta realnego i sobie komisyjnie będziesz mógł porównać.