czyli 7 pips różnicy. Proszę spróbuj wieczorem przy spokojnym rynku sprawdzić czy jest jak pisałem. Zamknięcie powinno się odbyć o dziwo zgodnie z kursem cTradera.cytrynek pisze:Po tygodniu w końcu mój rachunek został aktywowany. Opóźnienie związane było z brakiem akceptacji banku w którym prowadzę rachunekOd razu sprawdziłem parę USD/PLN.
Wszedłem po cenie 3.70860. Pozycja krótka. Transakcja została otworzona po cenie: 3.70794.
FxPro (ECN) - wątek II
-
- Pasjonat
Re: FxPro (ECN) - wątek II
USD/PLN. Drugie wejście po cenie 3.69826. Pozycja krótka. Transakcja została otworzona po tej samej cenie. Zamknąłem po 3.69854. Zarejestrowana cena zamknięcia: 3.69912. Różnica 58 pkt. Oczywiście na korzyść broka 

Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
-
- Pasjonat
Czyli wychodzi na to , że pozycje sell wchodzą tak jak na ctraderze a buy kilka pipsów na korzyść brokera. Jest to o tyle kompromitujące tego broka , że na ctraderze widać głębokość rynku.cytrynek pisze:USD/PLN. Drugie wejście po cenie 3.69826. Pozycja krótka. Transakcja została otworzona po tej samej cenie. Zamknąłem po 3.69854. Zarejestrowana cena zamknięcia: 3.69912. Różnica 58 pkt. Oczywiście na korzyść broka

Generalnie nie gram na parach z PLN nie mniej jednak przyjrzę się też innym parom. Nie tylko na FXPro 

Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
-
- Pasjonat
Opisałem te praktyki i poprosiłem o wyjasnienia. Cisza od 2 dni.Tak działa ten zajebisty support brokera. Są do dyspozycji 24h na dobę ale co z tego skoro od 2 dni nie są w stanie zajać stanowiska w tej kwestii.
Może sprawdzająandrzej-sk pisze:Opisałem te praktyki i poprosiłem o wyjasnienia. Cisza od 2 dni.Tak działa ten zajebisty support brokera. Są do dyspozycji 24h na dobę ale co z tego skoro od 2 dni nie są w stanie zajać stanowiska w tej kwestii.

-
- Pasjonat
Dokładnie jest tak jak piszesz. Nie można się przyczepic do tego brokera. Wpłaty i wypłaty szybko i sprawnie . Całość działa jak należy. Jest tylko ten jeden jak na razie zonk. Zupełnie przypadkiem go wykryłem.cytrynek pisze:Może sprawdzająandrzej-sk pisze:Opisałem te praktyki i poprosiłem o wyjasnienia. Cisza od 2 dni.Tak działa ten zajebisty support brokera. Są do dyspozycji 24h na dobę ale co z tego skoro od 2 dni nie są w stanie zajać stanowiska w tej kwestii.Jak na razie jednak nie mam większych zastrzeżeń (cTrader). Platforma działa sprawnie a zlecenia wchodzą szybko. Mam nadzieję, że sprawa zostanie szybko wyjaśniona i podzielisz się informacją. Pozdrawiam.
W takim razie daj znać jak poszło. Gdyby nadal sprawa pozostała bez odpowiedzi to możesz przesłać mi kopię maila, a przepchnę to gdzie trzeba
. Czasem maile też nie dochodzą do brokerów z czym spotkałem się osobiście kilkukrotnie w ostatnim tygodniu.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Jak długo FxPro wypłaca kasę na Neteller?
Z góry dzięki za odpowiedź.
Witaj,brave_man pisze:Jak długo FxPro wypłaca kasę na Neteller?
Nigdy z tego nie korzystałem ale na stronie FxPro jest taka informacja:
Jeśli w godzinę nie dojdzie i nie masz nic w spamie to najlepiej napisać na accounting@fxpro.com żeby sprawdzili co i jak.Depozyty są zwykle dostępne na koncie w przeciągu godziny. Jeśli Twój depozyt nie jest widoczny na Twoim koncie transakcyjnym po godzinie od przyjęcia transakcji depozytowej, sprawdź czy nie dostałeś od nas wiadomości e-mail.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu