Niestety muszę jednak odwołać to co napisałem wcześniej.andrzej-sk pisze:Oczywiście masz rację. Odwołuję więc to co pisałem, czyli że oszukują itp.raposo pisze:Widzisz... A wystarczyło od razu napisać zamiast od razu skandować, że to oszuści. Warto wyciągnąć wnioski na przyszłość i postawić na dialog - wszystkim bedzie żyło sie lepiej. Nie taki broker straszny jak go malują
.
FXPro dalej wali w ..... i robi to co wcześniej pisałem. Na krótko naprawili błąd( o ile był to błąd) i dalej jazda. Róznica na parach PLN ok 8 pip , oczywiscie na niekorzyść.
Brak słów --nie polecam. Żenada.
Nie chce nikogo oskarżać, że oszukuje. Pisze więc , że mijają się z prawdą na CTraderze odnosnie kursów na parach w PLN
Brak słów

Nie polecam więc tego broka.
Wychodzi więc na to , że pomimo iż polscy brokerzy są drodzy to i tak granie u nich jest tańsze. Nie oszukują na spreadzie , nie walą w bambuko z wypłatami itp.. Suma sumarum chyba zostanę przy polskich brokach a nie oszustach z Cypru.
Wielki FXPro--- reklama wszędzie-- a zwykły oszust. Tak oszust. Zrobiłem bowiem reklamację, przyznali sie do błędu, było ok a teraz znowu jest tak jak było. Doskonale wiedzą, że nie był to błąd, przeczekali chwilę a teraz znowu uskuteczniaja swoje praktyki. Brak słów.