IronFx
Re: IronFx
Cienkie to Twoje myślenie szanowny forumowiczu.. Gdyby ilość Twoich postów była wprost proporcjonalna do "prawd" które głosisz, to może podjął bym rękawicę... Widać staż na forum nijak się ma do prawidłowej interpretacji wypowiedzi innych uczestników.. Kituj dalej i udawaj "eksperta" jak dotychczas..
-
- Maniak
sallesman pisze:Cienkie to Twoje myślenie szanowny forumowiczu.. Gdyby ilość Twoich postów była wprost proporcjonalna do "prawd" które głosisz, to może podjął bym rękawicę... Widać staż na forum nijak się ma do prawidłowej interpretacji wypowiedzi innych uczestników.. Kituj dalej i udawaj "eksperta" jak dotychczas..
sam wielokrotnie powtarzałem, że to nie ilość postów się liczy. Jednak to co wyprawia Iron to o pomstę do nieba woła. Tworzysz nicka, który praktycznie pisze tylko na wtym wątku i to peany. Na szczęście dzięki temu forum już nikt u was konta nie otworzy

http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
Może to zmieni Twoje myślenie..takie banalne, uczestnictwo w konkursie TMS, konto real po dwóch tygodniach, i wyluzuj, bo pomawiasz bez konkretnych argumentów..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Maniak
Ale co ma piernik do wiatraka? Wypłaccie ludziom pieniądze i tyle. Potem możecie sobie zbankrutować. I nie wysylajcie już d mnie maili z propozycją założenia konta. Nikt już u was nie założy. Ktokolwiek o was pyta od razu mówię co i jak. otem sami szukają w necie i idą szukać innego brokera. 

sallesman pisze:Może to zmieni Twoje myślenie..takie banalne, uczestnictwo w konkursie TMS, konto real po dwóch tygodniach, i wyluzuj, bo pomawiasz bez konkretnych argumentów..
A tak z ciekawości z jakiego dokładnie dnia jest ten zrzut ?
A to ma do wiatraka, że jestem jednym w wielu zmagających się z rynkiem, a nie jakimś przedstawicielem brokera, chyba jednak za trudne to dla Ciebie, aby cokolwiek zrozumieć..Płaczesz że Ci nie wypłacają ?, bo chyba nie mają po prostu już czego wypłacić..
-- 14 kwie 2015, 22:55 --
zamknięcie pierwszego etapu konkursu było w piątek, zrzut robiłem w niedzielę., od wczoraj trwa druga tura konkursu..
zamknięcie pierwszego etapu konkursu było w piątek, zrzut robiłem w niedzielę., od wczoraj trwa druga tura konkursu..
-
- Maniak
sallesman pisze:A to ma do wiatraka, że jestem jednym w wielu zmagających się z rynkiem, a nie jakimś przedstawicielem brokera, chyba jednak za trudne to dla Ciebie, aby cokolwiek zrozumieć..Płaczesz że Ci nie wypłacają ?, bo chyba nie mają po prostu już czego wypłacić..
Na szczęście nigdy u tych co to teraz ludziom pieniędzy nie wypłacają konta nie miałem.

http://rankingbrokerowforex.pl/ironfx-n ... ex-opinie/
Warto przeczytać komentarze ludzi. Uwaga na IRONA. Omijać szerokim łukiem.

No i wreszcie konkluzja: IronFx nie wypłaca tym klientom, którzy u nich kont nie mają..
Ciekawy ten twój dowód, zważywszy, że standardem jest to, że pracownicy IronFX mają reale u konkurencji, a nie u siebie... Ciekawe dlaczego?sallesman pisze:Może to zmieni Twoje myślenie..takie banalne, uczestnictwo w konkursie TMS, konto real po dwóch tygodniach, i wyluzuj, bo pomawiasz bez konkretnych argumentów..

Sallesman zazdroszcze wyrafinowanego poczucia humoru.
Iron robi na twarz klientom a Twoim zdaniem to jest deszcz, ktory po prostu nalezy przeczekac.
Gdyby nie to, ze sytuacja dla wielu jest naprawde krytyczna, to ten Twoj humor by sie udzielił calemu forum.
A tak ciężko Ci bedzie tu znalezc osoby, z którymi mozesz ze stoickim spokojem analizowac obecna sytuacje w ironie
Iron robi na twarz klientom a Twoim zdaniem to jest deszcz, ktory po prostu nalezy przeczekac.
Gdyby nie to, ze sytuacja dla wielu jest naprawde krytyczna, to ten Twoj humor by sie udzielił calemu forum.
A tak ciężko Ci bedzie tu znalezc osoby, z którymi mozesz ze stoickim spokojem analizowac obecna sytuacje w ironie
"na chuj ja gram tą parą, kiedy w końcu wydaję się że będzie koretka to on jeszcze wyżej.... a jak jest korekta to nie gram.
pierdolony"
pierdolony"