IronFx

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
1
3%
Poza paroma minusami są ok
1
3%
Przeciętny
0
Brak głosów
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam
31
94%

Liczba głosów: 33

Trejdon
Bywalec
Bywalec

Re: IronFx

Nieprzeczytany post autor: Trejdon »

Mój znajomy też dziś otrzymał dwa przelewy na które czekał kilka tygodni. Chyba Iron zaczął po prostu realizować wypłaty.
Nie wierz w 99% co mówią inni o inwestowaniu bo 99% przegrywa.

adamsokolik
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: adamsokolik »

Wciąż pozostaje sporo osób, które znamy i nadal nie otrzymali oni pieniędzy od stycznia/lutego :(
Trejdon pisze:Mój znajomy też dziś otrzymał dwa przelewy na które czekał kilka tygodni. Chyba Iron zaczął po prostu realizować wypłaty.

doriswawa
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: doriswawa »

andrzej-sk pisze:
doriswawa pisze:Dzisiaj po 6 dniach przelew wyszedl z iron wiec jestem spokojna.
Codziennie pisalam do swojego opiekuna i napisalam ze zglaszam sprawe do prokuratury jesli nie wyjdzie ten przelew.
Przeprosil za zwloke i napisal pismo o przyspieszenie sprawdzenia mojego konta ze zgodnie z regulaminem bonus wykorzystalam i sprawa zamknieta i rozwiazana.
to że wyszedł nie jest równoznaczne , że dojdzie :mrgreen: Daj znać jak kasa będzie na koncie.
Pieniazki juz sa od rana na koncie wiec wszystko OK i jestem juz spokojna ze nie mam w ironie ani grosza :-)
Czas na noweg broka i nigdy wiecej bonusow :-)

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Zgodnie z regulaminem forum :

6. Na forum zabronione jest posiadanie więcej niż jednego aktywnego konta na raz. W przypadku używania kilku kont jednocześnie zbanowane zostaje konto z większym stażem na forum (pod uwagę brany jest czas rejestracji).

Następujące konta zostają zbanowane :

Capitalbet
dtrader

Konto IronFXPoland otrzymuje warna za multikonta.

Proszę na przyszłość używać jeden nick.

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

Cyb pisze:Zgodnie z regulaminem forum :

6. Na forum zabronione jest posiadanie więcej niż jednego aktywnego konta na raz. W przypadku używania kilku kont jednocześnie zbanowane zostaje konto z większym stażem na forum (pod uwagę brany jest czas rejestracji).

Następujące konta zostają zbanowane :

Capitalbet
dtrader

Konto IronFXPoland otrzymuje warna za multikonta.

Proszę na przyszłość używać jeden nick.

:shock: :shock: :shock: :shock: A wielokrotnie zapewniali, że nie są z IRON :shock: :shock: :shock: :shock:
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Nevermind
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Nevermind »

Na e-maila 15. kwietnia , dostałam taką wiadomość od pewnego znanego tradera. To jedna z osób, które w przeszłości rekomendowały, i polecały Irona. Właśnie Urbański był, (nie wiem czy nadal jest) klientem Irona.

''W ostatnich kilku tygodniach pojawiły się informacje o problemach z wypłatami u brokera IronFx, dlatego tez rozpoczęliśmy nasze działania mające na celu weryfikacje całej sytuacji. Po rozmowach z klientami oraz z brokerem, potwierdzamy, iż faktycznie od jakiegoś czasu są opóźnienia w wypłacie kapitału z konta IRONFX.

Do tej pory jednak nie było sytuacji, aby broker nie wypłacił środków (testowaliśmy na naszych kontach jak i kontach klientów).
Oczywiście nie zmienia to faktu, ze problemy są, dlatego jesteśmy zobligowaniu do poinformowania Cię o takiej sytuacji. Na bieżąco będziemy monitorować czas wypłaty.
W razie pytań proponujemy kontaktować się z opiekunem panią Karoliną Struzik oraz informowanie nas o ewentualnych problemach (wyplata na chwilę obecną trwa około 2 tygodni).''

Pozdrawiam
Sebastian Urbański
I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.

''Roguc''

adamsokolik
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: adamsokolik »

Witam, to jest niestety totalna nieprawda. W ciągu 1-2 tygodni, za zgodą naszych Klientów opublikujemy na specjalnej stronie internetowej prawdziwe dokumenty z dochodzenia należności. IronFX nie wypłacał sam z siebie pieniędzy przez wiele tygodni. Naszym Klientom dopiero zaczął wypłacać po naciskach i to średnio przez kolejne 2-4 tygodnie . Razem daje to okres 2-3 miesięcy od daty złożenia dyspozycji. Poza tym wiemy o wielu osobach, które jeszcze nie zdecydowały się oddać sprawy do windykacji, a czekają już ponad 3 miesiące. :569: :| Zachęcam do działania : adamsokolik@onet.eu

Dlatego bajki na temat IronFX :
"Do tej pory jednak nie było sytuacji, aby broker nie wypłacił środków (testowaliśmy na naszych kontach jak i kontach klientów)." oraz " (wyplata na chwilę obecną trwa około 2 tygodni)"

można opowiadać komu innemu. :569:

Nevermind pisze:Na e-maila 15. kwietnia , dostałam taką wiadomość od pewnego znanego tradera. To jedna z osób, które w przeszłości rekomendowały, i polecały Irona. Właśnie Urbański był, (nie wiem czy nadal jest) klientem Irona.

''W ostatnich kilku tygodniach pojawiły się informacje o problemach z wypłatami u brokera IronFx, dlatego tez rozpoczęliśmy nasze działania mające na celu weryfikacje całej sytuacji. Po rozmowach z klientami oraz z brokerem, potwierdzamy, iż faktycznie od jakiegoś czasu są opóźnienia w wypłacie kapitału z konta IRONFX.

Do tej pory jednak nie było sytuacji, aby broker nie wypłacił środków (testowaliśmy na naszych kontach jak i kontach klientów).
Oczywiście nie zmienia to faktu, ze problemy są, dlatego jesteśmy zobligowaniu do poinformowania Cię o takiej sytuacji. Na bieżąco będziemy monitorować czas wypłaty.
W razie pytań proponujemy kontaktować się z opiekunem panią Karoliną Struzik oraz informowanie nas o ewentualnych problemach (wyplata na chwilę obecną trwa około 2 tygodni).''

Pozdrawiam
Sebastian Urbański

grubaspekula
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: grubaspekula »

Czekamy na info od Szwajcara czy mu wypłacili pieniądze.

Awatar użytkownika
Szwajcar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Szwajcar »

grubaspekula
Nadal nie otrzymałem wypłaty od IronFx.

Dostałem telefon od opiekuna, że do końca tego tygodnia ma się coś ruszyć. Zweryfikowali niby część kont klientów.
Ciekawe czy znowu grają na czas.
„Nie słuchaj tego co ktoś mówi o rynku, słuchaj tego co rynek mówi o kimś.”

Spłukany
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Spłukany »

Ze względu na panujące zawirowanie zleciłem przelew testowy, po tygodniu mam na rachunku bankowym.
Czy miałem szczęście czy inne powody nie wnikam ale kasa jest :D

ODPOWIEDZ