IronFx

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
1
3%
Poza paroma minusami są ok
1
3%
Przeciętny
0
Brak głosów
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam
31
94%

Liczba głosów: 33

adamsokolik
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: IronFx

Nieprzeczytany post autor: adamsokolik »

Panowie, mam taką propozycję. Kto ma rachunek w IronFX i nie otrzymuje pieniędzy ( z resztą każdy ma taką sytuację) niech podpisze z nami bezkosztową umowę o przeprowadzenie weryfikacji. Mamy tam punkt o zachowaniu poufności. Zweryfikujemy za zgodą klienta czy ma faktycznie rachunek, a następnie potwierdzimy jego wiarygodność lub nie. Takie bezsensowne wymiany postów odwracają uwagę od istoty problemu, którym jest skuteczna windykacja długu jaki IronFX ma wobec swoich klientów. Proszę o maila, tylko dla osób zainteresowanych na adres: adamsokolik@onet.eu :569:

ajron pisze:Że tez jeszcze nie dostalem emaila od irona z zaproszeniem na takie szkolenie ... :cry:
Bez odbioru, jak bede sobie chciał podyskutowac z takimi jak sallesman, to wejde sobie na czata irona.

doriswawa
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: doriswawa »

Dzisiaj po 6 dniach przelew wyszedl z iron wiec jestem spokojna.
Codziennie pisalam do swojego opiekuna i napisalam ze zglaszam sprawe do prokuratury jesli nie wyjdzie ten przelew.
Przeprosil za zwloke i napisal pismo o przyspieszenie sprawdzenia mojego konta ze zgodnie z regulaminem bonus wykorzystalam i sprawa zamknieta i rozwiazana.

matysiatko
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: matysiatko »

Witam,

Ja również mam konta w Ironie i po przeczytaniu postów tutaj i na forum Comparica mocno się przestraszyłem, że Iron to już bankrut jak co niektórzy pisali.

Miałem kilka dokumentów do uzupełnienia, ale ostatecznie przelew został zrealizowany i dziś zobaczyłem kasę na koncie w banku. 4 dni od złożenia wniosku o wypłatę. Także myślę, że nie jest tak źle jak się pisze i można być spokojniejszym.

Z dostępnych mi źródeł wiem, że kwestia opóźnień jest spowodowana sprawą Chińczyków, którzy stosowali internal hedge na bonusie i po tym incydencie konta z bonusami są sprawdzane czy coś takiego miało na nich miejsce.

Pozdrawiam

Capitalbet
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Capitalbet »

Komentarze na adrianneforex sa usuwane dlatego on pisze tego typu glupoty.Wczoraj usuniete trzy posty od starych uzytkownikow forum

andrzej-sk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: andrzej-sk »

doriswawa pisze:Dzisiaj po 6 dniach przelew wyszedl z iron wiec jestem spokojna.
Codziennie pisalam do swojego opiekuna i napisalam ze zglaszam sprawe do prokuratury jesli nie wyjdzie ten przelew.
Przeprosil za zwloke i napisal pismo o przyspieszenie sprawdzenia mojego konta ze zgodnie z regulaminem bonus wykorzystalam i sprawa zamknieta i rozwiazana.
to że wyszedł nie jest równoznaczne , że dojdzie :mrgreen: Daj znać jak kasa będzie na koncie.

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Witam serdecznie ! :)

Z racji tego że nie lubię różnego rodzaju krętactwa, postanowiłem przeprowadzić śledztwo i sprawdzić Pana Sokolika. Skontaktowałem się z osobą która posiadała znaczne środki w Ironie i miała problem z wypłatą. Poprosiłem oczywiście o screeny, maile, historię konta MT4, korespondencję z Ironem i jej efekty. Sytuacja wygląda następująco:

Wypłata na kwotę prawie 28k PLN zlecona została 17 lutego. Początkowo account manager opowiadał bajki o wdrażaniu nowego systemu płatności, potem przyszedł mail z treścią "account under investigation" - taka sama historia jak u każdego. Na rachunku przeprowadzone były jedynie 2 transakcje, więc sprawdzenie tego powinno zająć co najwyżej kilka minut, ewentualnie jeden dzień roboczy. Mimo licznych prób kontaktu IronFX nie odpowiadał na żadne maile w sprawie wypłat, account manager mówił, że nic nie może pomóc - totalne ignorowanie. Na początku kwietnia osoba ta zdecydowała się na kontakt z adamsokolik i podjęcie współpracy w celu odzyskania środków. Działania rozpoczętę 2 kwietnia, 15 kwietnia wpłata wpłynęła na rachunek bankowy.
Uzyskałem zgodę na publikację części materiałów.

Nie twierdzę że Pan Sokolik jest cudotwórcą, natomiast udało mi się potwierdzić jego skuteczność.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

adamsokolik
Stały bywalec
Stały bywalec

Dziękuję za opinię.
To najszybsza wypłata jaką udało się uzyskać (15 dni), najczęściej trwa to nieco dłużej, ale pieniądze udaje się odzyskać. Lepiej zacząć działać szybko ponieważ wkrótce mogą pojawić się jeszcze większe problemy z wypłacalnością.
Pozdrawiam adamsokolik@onet.eu
Cyb pisze:Witam serdecznie ! :)

Z racji tego że nie lubię różnego rodzaju krętactwa, postanowiłem przeprowadzić śledztwo i sprawdzić Pana Sokolika. Skontaktowałem się z osobą która posiadała znaczne środki w Ironie i miała problem z wypłatą. Poprosiłem oczywiście o screeny, maile, historię konta MT4, korespondencję z Ironem i jej efekty. Sytuacja wygląda następująco:

Wypłata na kwotę prawie 28k PLN zlecona została 17 lutego. Początkowo account manager opowiadał bajki o wdrażaniu nowego systemu płatności, potem przyszedł mail z treścią "account under investigation" - taka sama historia jak u każdego. Na rachunku przeprowadzone były jedynie 2 transakcje, więc sprawdzenie tego powinno zająć co najwyżej kilka minut, ewentualnie jeden dzień roboczy. Mimo licznych prób kontaktu IronFX nie odpowiadał na żadne maile w sprawie wypłat, account manager mówił, że nic nie może pomóc - totalne ignorowanie. Na początku kwietnia osoba ta zdecydowała się na kontakt z adamsokolik i podjęcie współpracy w celu odzyskania środków. Działania rozpoczętę 2 kwietnia, 15 kwietnia wpłata wpłynęła na rachunek bankowy.

Nie twierdzę że Pan Sokolik jest cudotwórcą, natomiast udało mi się potwierdzić jego skuteczność.

dtrader
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: dtrader »

adamsokolik pisze:Dziękuję za opinię.
To najszybsza wypłata jaką udało się uzyskać (15 dni), najczęściej trwa to nieco dłużej, ale pieniądze udaje się odzyskać. Lepiej zacząć działać szybko ponieważ wkrótce mogą pojawić się jeszcze większe problemy z wypłacalnością.
Pozdrawiam adamsokolik@onet.eu
Cyb pisze:Witam serdecznie ! :)

Prosze o dodanie screena w celu potwierdzenia tego co Pan pisze.

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Screeny są pod moją wypowiedzią.

adamsokolik
Stały bywalec
Stały bywalec

Na stronie nr 59
Cyb pisze:Screeny są pod moją wypowiedzią.

ODPOWIEDZ