IronFx

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
ODPOWIEDZ

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
1
3%
Poza paroma minusami są ok
1
3%
Przeciętny
0
Brak głosów
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam
31
94%

Liczba głosów: 33

Awatar użytkownika
MarcinMC
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: IronFx

Post autor: MarcinMC »

Spłukany pisze:Ze względu na panujące zawirowanie zleciłem przelew testowy, po tygodniu mam na rachunku bankowym.
Czy miałem szczęście czy inne powody nie wnikam ale kasa jest :D

Jak jest to teraz ja wplac gdzie indziej a nie do tego brokera.
Skype marcinmc92

axwaw
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: axwaw »

IronFX Global has the exceptional honour to present Europe’s master trader Birger Schäfermeier, in Warsaw on the 14th of May and in Krakow on the 15th of May 2015.
Self-made millionaire Birger Schäfermeier excels in the art of discretionary trading by using his own market logic and personal trading experience. Having placed his first trade at the tender age of fourteen, he now has more than twenty years’ experience mastering high-yield trading techniques, culminating in long term profitability and a multimillion-Euro portfolio. In 2007, Birger Schäfermeier won the German Traders’ Award for generating extraordinary profits and he continues to prove his profit-making ability by trading in front of a live audience.
Taking some time out from his relentless schedule, Birger Schäfermeier will present his secrets of success exclusively to IronFX Global customers.
Traders with a minimum of $500 deposit in their funded live account are welcome to sign up NOW to guarantee their place, as seats are limited!

--> Z tego co pamiętam, jak było spotkanie w lutym 2015, to wystarczyło mieć konto realne; a teraz konto realne z 500 USD na nim :)
Czyżby zbierali kasę na zaległe wypłaty? :) A tak przy okazji ciekawe zestawienie - jaki oni lider? w ogóle ich na liście nie ma...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Post autor: Adrianoforex »

Moim zdaniem paniczna próba odzyskania płynności. To świadczy tylko o tym jak ich dobił numer z frankiem. Jeśli przetrwają to będzie cud. Ale i tak będę omijał ich szerokim łukiem.
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

marki28
Uczestnik
Uczestnik

Post autor: marki28 »

A możesz mi dać namiary na prawnika.

Awatar użytkownika
sl4v3g
Bywalec
Bywalec

Post autor: sl4v3g »

Taka ciekawostka z ostatnich dni w załączniku.

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Post autor: Adrianoforex »

sl4v3g pisze:Taka ciekawostka z ostatnich dni w załączniku.

Ładna reklama. Chyba się już nie podniosą, Jak ruszy fala pozwów sądowych, zabezpieczeń etc. Frank i bonusy ich zabiły.
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

adamsokolik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: adamsokolik »

Zamiast bawić się w ich grę, tzn. chodzić po prawnikach i po sądach mamy skuteczniejsze metody. Poza tym już za kilkanaście dni rusza duży projekt społecznościowy, gdzie będzie wylistowane dokładnie i na konkretnych przypadkach jak IronFX robi ludzi w wała. W zasadzie prostym określeniem ich działalności jest SCAM, ale nasze śledztwo dochodzi już dużo głębiej. Wynika z tego, że zbliża się ich nieuchronny koniec. Nie tylko IronFX jako firmy, ale ludzi którzy byli w to zaangażowani, zarówno pośrednio jak i bezpośrednio.

FXshark
Uczestnik
Uczestnik

Post autor: FXshark »

Po tym ostatnim poście musiałem wrecz zarejestrowac konto i napisac tutaj. Mam założony rachunek w IronFX, co prawda na niewielką kwotę, ale jednak. Na wypłatę rzeczywiście troche czekałem, ale w przeciagu tygodnia wyszła. Myślałem nad wplaceniem większej kwoty do nich, ale na razie sie wstrzymam i zobacze jak to wszystko sie potoczy. Przy okazji przegladania roznych forów i informacji trafilem na info o tym, ze pewien Pan próbuje odzyskać pieniądze od IronFX. Przy czym próbuje odzyskać nie swoje pieniądze, a najprawdopodobniej klientów, ktorzy sie do niego zglosili, pewnie za jakas "niewielką" opłatę. Niestety po przeanalizowaniu tych informacji okazało sie, ze firma tego Pana znajduje sie na liscie ostrzeżeń KNF. Sądzę, ze trzeba teraz bardzo uważać, bo ludzie szukają sobie nowych sposobow na interes, widząc jak ktos ma problem. Jeśli doszukam sie nowych informacji o tej firmie i postepie jej działań to bede to dodawal. Na razie informacje o tej osobie oraz nazwie firmy pozostawie dla siebie.

Awatar użytkownika
aniacfiszan
Gaduła
Gaduła

Post autor: aniacfiszan »

nadal wypłata oczekuje, a broker nadal nie udziela żadnych konkretnych informacji, czyli bez zmian

TradingFX
Uczestnik
Uczestnik

Post autor: TradingFX »

Ludzie czekający na kasę z Irona,
IronFx jest pod regulacja Cypryjską CySEC jet to odpowiednik polskiego KNF.

Na stronie CySEC można składać bezpośrednio zażalenia o Brokerze nie wypłacalnym środków.

http://www.cysec.gov.cy/en-GB/complaints/cifs/

ODPOWIEDZ