IronFx
Re: IronFx
Wypłaty nadal nie ma.
Dzwonią we wtorek, że do końca tygodnia wypłacą a nadal nic.
FXshark
Kolejny podstawiony jesteś?
FXshark
Kolejny podstawiony jesteś?
„Nie słuchaj tego co ktoś mówi o rynku, słuchaj tego co rynek mówi o kimś.”
Witam,
Niżej wklejam wywiad właściciela oraz dyrektora generalnego Markosa Kashiourisa dla Finance Magnates z końca lutego.
http://www.financemagnates.com/forex/br ... elopments/
Niżej wklejam wywiad właściciela oraz dyrektora generalnego Markosa Kashiourisa dla Finance Magnates z końca lutego.
leniuszku, jakbys poczytał forum to byś wiedział że ten i innny wywiad byłu już tu wielokrotnie zamieszczane.... sam wywiad to jakiś belkot... od lutego o IronFX u magnatów nie ma słowa!!! Są artukuły o Cypryjskich Regulatorach ale w jakim kontekście to już nawet nie pisną. Wszędzie coś się dzieje dobrze, źle , magnaty o tym piszą codziennie ale na Irona jest jakaś blokada informacyjna.... przestali działać czy jak?? Jak tam postępu z wejściem na giełdę?? nic do przodu?? Żaden milowy krok nie został poczyniony??wadas26 pisze:Witam,
-- 01 maja 2015, 12:11 --
Czy coś po tygodniu sie zmieniło Szwajcar??Szwajcar pisze:Wypłaty nadal nie ma.
Widziałem e-majle SU-pała o tym że iron już normalnie reguluje wypłaty
Jezu, gdzie ja jestem????
Jakies "kryski", jakieś "nie będzie na pluł w twarz" -- to jakis cyrk lingwistyczny??
Jakies "kryski", jakieś "nie będzie na pluł w twarz" -- to jakis cyrk lingwistyczny??
-
- Pasjonat
Czyżby Kolega inwestował w Ironie czy w Saxo. Lub może kolega w ogóle nie wie o co chodzi ?jackub pisze:Jezu, gdzie ja jestem????

Wow, kolejne wielkie słowo "grona" i jeszcze była nieodzowna "ręka sprawiedliwości"zaraz dostaniemy resztę słownika... proponuje użyć jeszcze cos co brzmiało jakoś jak "włażenie w życie z buciorami" to z tego samego arsenału, jak mi sie coś przyomni to podrzucę....andrzej-sk pisze:Czyżby Kolega inwestował w Ironie czy w Saxo. Lub może kolega w ogóle nie wie o co chodzi ?jackub pisze:Jezu, gdzie ja jestem????
Jakies "kryski", jakieś "nie będzie na pluł w twarz" -- to jakis cyrk lingwistyczny??Cyrk to Kolega sam prezentuje taka wypowiedzią. Myslę, że każdy normalny i myślący wie na tym forum o co mi chodzi. Kolega się chyba nie zalicza do tego grona..
Po prostu spodziewalem się nieco wyższego poziomu wypowiedzi piszących w temacie ... aż tyle... ale "kolega" od razu z "grubej rury" "Myślę że każdy normalnie....." i tak dalej jak na ONECIE, tak więcej ynteligentnie daje mi "kolega" do zrozumienia że nie jestm myślący ani normalny... aaa to nie ładnie, ja się "kolegi" personalnie nie czepiałem a mogłem pojechać, a "kolega" nie wytrzymał i dowala mi personalnie, a więc ONETU cd ... obciach
-
- Pasjonat
Niezależnie jak brzmią me słowa to chodzi o to aby trzymać sie razem (grono inwestorów) . Tak wiele wymagam ?.jackub pisze:Wow, kolejne wielkie słowo "grona" i jeszcze była nieodzowna "ręka sprawiedliwości"zaraz dostaniemy resztę słownika... proponuje użyć jeszcze cos co brzmiało jakoś jak "włażenie w życie z buciorami" to z tego samego arsenału, jak mi sie coś przyomni to podrzucę....andrzej-sk pisze:Czyżby Kolega inwestował w Ironie czy w Saxo. Lub może kolega w ogóle nie wie o co chodzi ?jackub pisze:Jezu, gdzie ja jestem????
Jakies "kryski", jakieś "nie będzie na pluł w twarz" -- to jakis cyrk lingwistyczny??Cyrk to Kolega sam prezentuje taka wypowiedzią. Myslę, że każdy normalny i myślący wie na tym forum o co mi chodzi. Kolega się chyba nie zalicza do tego grona..
Po prostu spodziewalem się nieco wyższego poziomu wypowiedzi piszących w temacie ... aż tyle... ale "kolega" od razu z "grubej rury" "Myślę że każdy normalnie....." i tak dalej jak na ONECIE, tak więcej ynteligentnie daje mi "kolega" do zrozumienia że nie jestm myślący ani normalny... aaa to nie ładnie, ja się "kolegi" personalnie nie czepiałem a mogłem pojechać, a "kolega" nie wytrzymał i dowala mi personalnie, a więc ONETU cd ... obciach
Mam zatem pytanie , czy kolega jest inwestorem grajacym u Irona lub Saxo?
Nie wiem do czego koledze potrzebna jest taka informacja.....
Nie rozumiem, jak na podstawie mojej krytyki formy przekazu, kolega uważa że nie zgadzam się z treścią...
Nie odnosiłem się ani razu do meritum sprawy, wyłącznie do formy... wnioski jakie kolega wyciągnął są fałszywe, a dlatego że ocenił mnie kolega najprawdopodobnie przez pryzmat własnych zachowań i reakcji ...
Miłego weekendu
Nie rozumiem, jak na podstawie mojej krytyki formy przekazu, kolega uważa że nie zgadzam się z treścią...
Nie odnosiłem się ani razu do meritum sprawy, wyłącznie do formy... wnioski jakie kolega wyciągnął są fałszywe, a dlatego że ocenił mnie kolega najprawdopodobnie przez pryzmat własnych zachowań i reakcji ...
Miłego weekendu
-
- Pasjonat
Nikogo nie oceniam, tylko wyrażam bezaprobatę wobec tych , którzy zachowują się w ten a nie inny sposób.jackub pisze:Nie wiem do czego koledze potrzebna jest taka informacja.....
Miłego weekendu
Jedyną intencją moich postów jest nawoływanie do jedności w gronie inwestorów. Wszelki domniemania i insynuacje oraz polemiki uważam z bezzasadne.